Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 802 kJ / 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,28 g |
Tuky | 21,68 g |
Vláknina | 28,70 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 74,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová krémová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L1jD
Moje poznámka
Fazolová krémová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L1jD
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 1 hodinou
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 14 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Tématické fráze:
polévka fazolová krémová,
fazolova kremova polevka,
fazolova polevka,
kremova fazolova polevka,
fazolová polévka krémová,
fazolová polévka recept,
kremova fazolova polevka recept,
fazolová polévka videorecept,
fazolova smetanova polevka,
fazolková krémová polévka,
krémová polévka z fazolek,
krémová fazolková polévka,
recept na fazolovou polévku,
fazolková polévka,
krémové fazolová polévka,
fazolová krémová,
recept fazolová krémová polévka,
recept fazolová polévka,
recepty na krémové polévky,
vaří se fazole v té samé vodě co v nich je namocena?
Suroviny:
fazole,
mrkev,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
masox,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř
Komentáře (3)