Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavý pstruh s mátou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

23. 7. 2013 20:05

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 416 kJ / 1 055 kcal
Bílkoviny90,90 g
Tuky73,56 g
Vláknina4,96 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 263 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy5,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

PL - polévková lžíce

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

24. 7. 2013 08:11

Vašku, velice pěkně udělaný pstruh za 4.boda:yes:

Colombo65 Colombo65

23. 7. 2013 22:12

... no mňáááááááá ;-);-);-)

spagetka spagetka

23. 7. 2013 20:07

Vašku, mňááám a nepotřebuju ani foto :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: teplota grilu pstruh kuře na křupavo recepty-krupavy pstruh pstruh recept na pstruha recepty s mátou pstruh recepty pstruh odležení teplota grilu na pstruha jak udelat krupaveho pstruha pstruh na grilu s mátou recepty s mátou ryba ryba s matou recept udělaný pstruh

Suroviny: pstruh, kůra limetková, olej olivový, česnek, máta, sůl kouřová, pepř, mouka hladká

TopRecepty.cz

Křupavý pstruh s mátou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yARE