Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opečený lunchmeat s brambory

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

28. 7. 2013 16:29

Suroviny pro 2

2

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je to takový nenáročný oběd pro letní dny. A dobrá je k tomu i tatarka!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Libor

27. 11. 2017 15:13

cekrops: ještě to vylepším. Místo 20 minut vaření brambory ji stačí nakrájet, dát do misky, tu zakrýt jinou miskou o něco menší aby kondenzace tkla do spodní misky a na 5 minut na plný výkon do mikrovlnky.
Brambora je lepší, nerozmočená a hlavně rychlá!:-)

Sceptre Sceptre

23. 2. 2016 12:01

No já jsem za tento recept ráda, protože už z dětství si pamatuji, že se luncheon meat smažil, ale po vyklopení čehosi z konzervy, jsem se musela přesvědčit, že se nemýlím. Bohužel mám obavy, že ten můj osmažit nepůjde...

spagetka spagetka

26. 8. 2013 13:47

cekrops: nemáš se za co omlouvat, je to o vaření ne o vymýšlení těch nejsložitějších variant se spoustou ingrediencí, který ani normálně neseženeš ;-);-);-)
Jediný problém: jak dnes sehnat dobrý lunchmeat

cekrops cekrops

26. 8. 2013 13:38

No , je to opravdu jednoduché.... Asi jsem to sem opravdu dávat neměl... Tak se všem omlouvám !

spagetka spagetka

29. 7. 2013 19:46

karolina1: mimochodem, najdi si tyto recepty ve vyhledavači, už tu jsou a v několika zajímavých variantách;-);-)

karolina1

29. 7. 2013 19:44

tejajka-nemyslim ze toto je recept,ved obalit a vysmazit kde co dokaze uz aj najvacsi zaciatocnik ci? ved to by som mohla davat recept za receptom-obalena cuketa,karfiol,pecienka,ryby hriby atd.atd.

Vaše jméno:

29. 7. 2013 15:53

teraz neviem či je ten steak Well done alebo úplne Bloody rare
@badak to neni pre skautov to je pre ústav pamäti národa........

tejaja tejaja

29. 7. 2013 15:44

badak: ale tu sa netvorí kulinársky receptár. Je to kuchársky web, kde sú recepty rôzneho druhu, aj jednoduché, aj pre začínajúcich...;-)

badak badak

29. 7. 2013 15:34

Pokud to mělo být jako fór, beru. Pokud to je míněno opravdu jako recept, tak je to spíše pro skautský tábor a ne pro kulinářský receptář...

tejaja tejaja

29. 7. 2013 15:17

karolina1: Karolínka, nemáš tu ani jeden recept, pridaj aj ty niečo, nech máme aj my čo kritizovať...;-)

karolina1

29. 7. 2013 14:00

cekrops-teda vymyslenie tohto receptu ti muselo dat poriadne zabrat a co uz jeho realizacia.:-O

Jana

29. 7. 2013 12:59

Cekrops- normální jídlo,který každý zná:-) Tak já prsku na pánvičku vajíčka a taky to sem vložím pod názvem-míchaná vajíčka;-) Myslím,že tohle do receptů nepatří,spíš mě to pobavilo.........:-D

ota

28. 7. 2013 22:11

Babička mne učila, že nejlépe se luncheon krájí tak, že se vždy kousek vytlačí (samozřejmě konzerva z obou stran bez víka) a nůž vedeme po konzervě. Pak lze udělat všechny plátky rovné a podle možností stejně silné.
Dnešní lanšmíty jsou pochybené kvality, snad je ten "čínský" z hamé se dá jíst (nebo některý zahraniční, co obsahuje maso).

cekrops cekrops

28. 7. 2013 17:17

Prozradím tím tajemství - vše jsem snědl sám :-8

katlie

28. 7. 2013 17:00

Teda ty jíš jak vrabeček,na to, že jsi chlap, jen dva brambůrky.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lunchmeat recepty lunchmeat lunchmeat recept recepty z lunchmeatu lunch meat recepty lunch meat lunchmeat s bramborem recepty lunchmeat recept na lunchmeat jak udelat lunchmeat opečený luncheon luncheon meat recept jidlo z lunchmeatu recepty na jídla z lunchmeatu lanchmeat luncheon meat recepty recepty z lunchmitu recept lunchmeat smažený lunchmeat opečený luncheon meat s bramborem

Suroviny: lunchmeat, brambory rané, mouka hladká, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Opečený lunchmeat s brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gD1G