Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 124 kJ / 3 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,36 g |
Tuky | 230,72 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 348,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná bábovka z pudinkového prášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN4n
Moje poznámka
Jemná bábovka z pudinkového prášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN4n
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 14 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 15 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 41 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 51 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 3 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 3 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
rychlá bábovka s pudinkem,
buchta bez prášku do pečiva,
buchta z pudinkových práškú,
pudinkovy prasek,
jablečna babovka s pudinkem,
babovka z pudingu,
buchta bez kypřícího prášku,
babovka s pudingem,
bábovka bez prášku do pečiva,
buchta s pudinkovým práškem,
bábovka z kefíru,
buchta z pudingového prášku,
bábovka z pudingového prášku,
bábovka z pudinku rychlá,
jemná buchta,
bábovka s pudinkovým praškem,
buchta bez kypřící prášku,
pudingová bábovka,
hrnková buchta bez prasku do peciva,
babovky recepty
Suroviny:
vejce,
olej,
cukr,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
prášek do pečiva
Komentáře (16)
Jen pozor - při pečení by se neměla otevírat trouba aby bábovka nespadla