Marinovane masko s praženymi zemiačikmi

Marjanna Kuchařka: Marjanna

Jiné maso 0 názorů

Suroviny

1/2 kila vepřového masa
sůl
pepř
Vegeta
uzené maso po chuti
2 hrsti kukuřičných lupínků cornflakes
koření na mleté maso
2 polévkové lžíce Gustinu
3 stroužky česneku
3 polévkové lžíce bílého jogurtu
trocha oleje
2 cibule
brambory
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso si nakrajame na menšie kusky, posypeme solou, poprom mletym, vegetou, korenim na mlete maso, nakrajanym cesnakom, nakrajanym udenym, posypeme kukuričnymi lupienkami,ktore sme trocha podrobili, pridame jogurt a gustin, olej premiešame a nechame do druheho dna v chlade v plastovej uzatvorenej nadobe.

  2. Druhy den to dame na rozpalenu panvici, sprudka opekame, potom ked je to z oboch stran zo všetkych podliat asi 1.5 dcl vody a dopiec dodusit pod pokrievkou.

  3. Pražene zemiaky: zemiaky očistit, nakrajat na tenke kolečka posolit, popoprit, vegeta.

  4. Cibule očistit nakrajat na vačšie kusy, opražit pridat zemiaky premiešane, zapekat a pomaly miešat kym nezmaknu a niesu do zlatova zapečene...

Poznámka

hmmmmm

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Marinovane masko s praženymi zemiačikmi

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: marinovač vakuový marinovač marinování jehlou marinování stříkačkou střikačka na marinovani priprava brav masko recepty sojové masko recepty brav. maso alaburky mail masko.rs loc:cz cizna vakuovaný marinovač brav masko recepty recepty na marinovač poprom pražená cibule recepty brav.maso recept marinovana jehlou marinovani jehlou jak postup marinování stříkačkou

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít