Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 676 kJ / 1 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,25 g |
Tuky | 112,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 23,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový hořčičný plátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqRy
Moje poznámka
Vepřový hořčičný plátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqRy
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 19 minutami
Szegedinský guláš
MonkaF před 30 minutami
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 46 minutami
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 48 minutami
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 1 hodinou
Chřestový krém
Fitulka před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 1 hodinou
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 1 hodinou
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Sassa před 1 hodinou
Vietnamské letní závitky
petra.tumova před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct vepřové plátky,
vepřove platky z hořcicí,
veprovy platek,
vepřové plátky s nočky,
vepřové plátky na hořčici,
jak dlouho péct maso na plátky,
jak dlouho pect platek veproveho masa,
vepřové plátky s hořčicí,
horcicne platky,
vepřové plátky s noky,
jak dlouho pect veprovy platek,
veprovy platek s hořčičná omáčka,
vepřový plátek v hořčičné omáčce,
smažený vepřový plátek na smetaně
Suroviny:
maso vepřové,
hořčice,
pepř bílý,
sůl,
cibule,
smetana ke šlehání,
sýr tvrdý
Komentáře (6)