Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené těstoviny s mletým masem

Tento recept si jistě zamilujete pro jeho snadnou přípravu a obměnu klasiky jako jsou "boloňské" těstoviny. Masovou směs si připravíme na červeném víně a pak už jen smícháme s těstovinami, posypeme sýrem a pečeme. Dobrou chuť.

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

7. 1. 2015 12:14

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 242 kJ / 3 643 kcal
Bílkoviny190,88 g
Tuky112,17 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 2,30 g
Sůl5,50 g
Sacharidy425,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Maestra Maestra

13. 9. 2020 19:26

Výborný :yes: červené jsem dala od oka a přidala mrkev a moc jsme si pochutnaly.

Klona Klona

1. 4. 2020 12:59

<3moc dobre dělám také tak jen bez vína myslím že každý si jídlo dochutí jak mu vyhovuje dík za nápad:yes:

lidka58

9. 11. 2015 11:31

Dobrý typ na rychlé jídlo. Občas dochází inspirace. Někdo hledá co uvařit, jiný se nudí a hledá koho zkritizovat a okomentuje vše snad jen ze zvyku. Já na hledání chyb nemám čas. Hurá k plotně! (pro rýpavé k elektrický sporák)

Geryyy Geryyy

3. 6. 2015 20:02

Teď jsem jídlo dovařila, už se peče v troubě! A maso jsem dala 50% hov. + 50% vepř. a bylo vynikající! Jen jsem neměla doma víno :-/ ale i tak to maso chutnalo výborně. Teď jen čakám až se dopeče A PAK SE TEPRVE UVÍDÍ, DĚKUJI ZA RECEPT!:-K:yes:

maiva maiva

9. 1. 2015 17:56

maiva:Jsem regi, ale přes reklamu mě asi spadlo připojení;-)

maiva

9. 1. 2015 17:53

topi20: Myslím, že nemáš pravdu. Jde o recept na 1. místě, ale i podání, tudíž gramatiku. Je to vizitka autora i webu. Místo pokory a vděku ke kritizovaným učitelkám;-) umíte Vy mladí jen s arogancí šlapat vpřed. Netuším, jak by se Ti líbila kniha, noviny gramaticky chybné. Na mateřský jazyk bychom měli být hrdí. Názvy slangové a nářečí dát do titulu myslím, že není nejvhodnější.
Zdejších stránek si považuji, to není odpadkový koš kam se hází kdeco.

cathleen cathleen (moderátorka)

9. 1. 2015 17:53

topi20: Leni, jestli ty chyby byly jen kvůli tomu, že ti pozornost odváděl tvůj cvrček (jak píšeš), můžeš s vložením receptu počkat na klidnější chvilku, ne?;-) I když, ti malí fakt dokázou dát člověku zabrat :-))
Chyby tu být ale nemůžou a nikdo za ně není pranýřován, pouze upozorněn. Právě pro tu naši nedokonalost.

magdalenka magdalenka

9. 1. 2015 16:40

topi20: Súhlasím, nikto nie je dokonalý. Láske k rodnému jazyku a pravopisu sa dá naučiť. A možno spraviť krok k tej dokonalosti aspoň v tomto smere. To je môj názor.

topi20 topi20

9. 1. 2015 16:17

magdalenka:Já si ale myslím,že tady jde o recepty,ne o nějakou gramatiku.Až si budu chtít zlepšit gramatiku,rozhodně to nebudu dělat přes Toprecepty.Nikdo nejsme dokonalý :-/

magdalenka magdalenka

9. 1. 2015 09:09

Majka8: Ak sa niekto nenaučil v škole gramatiku, neovláda dobre pravopis, môže si aj tu nenásilným spôsobom tieto medzery napraviť. Vďaka tým "učiteľkám".

cathleen cathleen (moderátorka)

9. 1. 2015 07:34

Majka8: bez těchto "učitelek", jak píšeš, by se to tu brzo hemžilo pravopisnými hrubicemi a všichni okolo by se nám smáli :-)
Draga rovněž nemá pravdu v tom, že si recept můžeš nazvat libovolně - ty klasické, známe, s danou recepturou nemůžou mít zavádějící názvy. A všechny pouzité suroviny také vždycky k sobě nejdou.
Já jsem za tahle upozornění náhodou vděčná, protože nás posunují (měly by) dopředu :-K

Majka8

9. 1. 2015 02:23

Draga:Taky to tak vidím,lépe bych to nenapsala...ještě mně štvou ty učitelky gramatiky,ty jsou taky supéééér,když čtu ty jejich opravy,tak mně přestane bavit sem chodit.

zizala zizala (moderátorka)

7. 1. 2015 21:36

1974andrea: Tak to jsem nepochopila, že jde o nářečí, u nás se takhle nemluví a ani jsem tento tvar nikdy neslyšela.

magdalenka magdalenka

7. 1. 2015 21:28

Draga: Čo je zlé na tom, že pod receptom sa diskutuje o rôznych obmenách, inováciách - prípadne skúsenostiach, vychytávkach pri varení? Sú to komentáre k receptu, o čom by mali byť?

chuchu

7. 1. 2015 21:02

Dá se koupit v krabičce asi /Tetrapak/tzv. drcená rajčata - obsah 500 ml a je to fakt dobrý. Jinak recept zajímavý a vyzkouším.:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zapečene testoviny s mletym masem těstoviny s mletym masem zas nevím co vařit recepty těstoviny zapečené s mletým masem zapečené těstoviny s mletým masem a rajčaty zapečené těstoviny s mletým zapečené těstoviny s mletým recept těstoviny s mletým masem zas nevim co vařit zapečený těstoviny s mletým masem recept na zapečene testoviny s mletym masem zapecene testoviny mlete maso zapečené těstoviny s mletým masem a sýrem recepty těstoviny s mletým masem zapekane těstoviny s mletým masem zapecene testoviny s mletym masem a rajcaty těstoviny s mletým masem a rajčaty zapecene testoviny s masem zapečené těstoviny s masem vynikající testoviny s mletym masem recept

Suroviny: maso mleté, těstoviny, pasírované rajčata, cibule, sůl, víno červené, česnek, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Zapečené těstoviny s mletým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qrVy