Postup přípravy
Krok 1: Salám vaříme asi 10 minut. Po mírném zchladnutí uděláme zářezy, které nedokrojíme. Plníme cibulí, slaninou, co máme rádi.
Krok 2: Potřeme olejem s kořením a dáme pod gril.
Krok 3: Zapečeme pod grilem do křupava.
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kabanos pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkl4
Moje poznámka
Kabanos pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkl4
Nejnovější recepty
Cottage sendvič
Přidáno před 32 minutami
Spaghetti s Lučinou, anglickou slaninou a ředkvičkami
Přidáno před 12 hodinami
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 18 hodinami
Salát z pečených paprik
Přidáno před 20 hodinami
Masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ananasové řezy s mascarpone
Niconihax před 18 minutami
Rajčatový salát s Nivou a bazalkou
Mamma před 1 hodinou
Letní zeleninová polévka s fazolkami
PavelLajcok před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Markeeta před 7 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
JanaPisova před 8 hodinami
Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček
Petra970 před 9 hodinami
Domácí kmínový chleba
Petra970 před 9 hodinami
Rybízový jogurtový bezlepkový koláč
verisovakristyna před 9 hodinami
Pikantní gulášek na barevných paprikách
HankaHK před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Freziee před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty na gril,
kabanos na vodu,
spizy z kabanosu,
kabanos s cibulí,
co na gril recepty,
recepty z kabanosu,
točený salám na grilu,
kabanos recepty,
recepty na grilu,
recepty na kabanos,
jak upravit kabanos,
grilování recept kabanos,
kabanos v troube,
rychlovky z kabanosu,
recepty na gril s kabanosem,
recept kabanos,
recept na kabanos,
uzeny kabanos recepty,
uzený kabanos na grilu,
ohřívaný salám
Suroviny:
kabanos,
cibule,
sýr,
slanina,
paprika čerstvá červená,
sýr hermelín,
olej,
koření grilovací,
česnek
Komentáře (19)
1974andrea:
To je jen dotaz, opravdu ne rypani.
No, pamatuji doby kdy byl kabanos (byť z masa) chápán spíše jako nadávka