Postup přípravy
Krok 1: Salám vaříme asi 10 minut. Po mírném zchladnutí uděláme zářezy, které nedokrojíme. Plníme cibulí, slaninou, co máme rádi.
Krok 2: Potřeme olejem s kořením a dáme pod gril.
Krok 3: Zapečeme pod grilem do křupava.
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kabanos pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkl4
Moje poznámka
Kabanos pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkl4
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 21 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 57 sekundami
Vrstvený salát
Haname před 1 hodinou
Sýrové tyčinky
Jitinka před 2 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 5 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 5 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 5 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 5 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 6 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 6 hodinami
Mila kuličky
Marule před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty na gril,
kabanos na vodu,
spizy z kabanosu,
kabanos s cibulí,
co na gril recepty,
recepty z kabanosu,
točený salám na grilu,
kabanos recepty,
recepty na grilu,
recepty na kabanos,
jak upravit kabanos,
grilování recept kabanos,
kabanos v troube,
rychlovky z kabanosu,
recepty na gril s kabanosem,
recept kabanos,
recept na kabanos,
uzeny kabanos recepty,
uzený kabanos na grilu,
ohřívaný salám
Suroviny:
kabanos,
cibule,
sýr,
slanina,
paprika čerstvá červená,
sýr hermelín,
olej,
koření grilovací,
česnek
Komentáře (19)
1974andrea:
To je jen dotaz, opravdu ne rypani.
No, pamatuji doby kdy byl kabanos (byť z masa) chápán spíše jako nadávka