Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grahamky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 4. 2015 18:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 526 kJ / 2 038 kcal
Bílkoviny58,70 g
Tuky40,41 g
Vláknina34,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy342,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Velice dobře nakynuté těsto, upečené pečivo je lehké, nadýchané, s křupavou kůrkou, dobré i na druhý den.

Původní recept http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

cathleen

2. 1. 2016 14:33

sadil: děkuju:-K Nadýchané jsou i dáky omládku, v tomhle hodně pomáhá;-)

sadil

2. 1. 2016 13:58

Dnes je zkoušela poprvé a jsou výborné.I když jsou skoro z celozrnné jsou nadýchané.Určitě budu dělat častěji.:-):-):yes::yes:

maiva

26. 4. 2015 20:41

Tradiční paráda:-D Cath, máš je nádherné, střída na řezu:-p+:yes:hned bych si zakousla:-D

maris

24. 4. 2015 13:01

Krásné - jak jinak;-):-):yes::yes:

cathleen

24. 4. 2015 09:24

Dana: Dano, spagetka ti to popsala víceméně přesně, ne vždycky je u nás grahamová mouka k dostání - proto přidávám k celozrnce otruby;-)
Jetli je budeš dělat a grahamovou mouku koupíš, dáš jí 370 g a otruby vynecháš. Myslm si, že grahamová mouka není nijak lepší, zdravější (nebo o hodně jiná - ve smyslu "lepší") než celozrnná.

spagetka

24. 4. 2015 09:10

Dana: Grahamová mouka je celozrnná mouka, v níž jsou navíc i otruby, ale chuťově je malinko sladší, prostě jinde či jak to říci. Myslím, že proto autorka zvolila "jen" celozrnku, ale kdo to bude chtít zkusit z grahamové, tak může, ne, Ivo?

radiator

24. 4. 2015 09:08

Grahamka-bageta vypadá pěkně a chutně:-):yes: takže ukládám;-)

Dana

24. 4. 2015 08:56

Myslela, že "grahamky" budou z grahamové mouky :-(

spagetka

24. 4. 2015 08:36

To mě mrzí, že jsem to tu včera neviděla, potřebuju na oslavu něco upéci a tohle by se mi hodilo, už mám ale v pečce něco jiného. Tak příště :-p:yes:

cathleen

24. 4. 2015 07:06

magdalenka: děkuju. Moc dobře si pamatuju, jak jsem kdysi tápávala, nechápala dobře postup a byla z toho něšťastná - snažím se tak pomoct těm, které na tom jsou stejně, jako jsem bývala já:-D
Mně to nic neudělá a jim třeba pomůže;-)

magdalenka

23. 4. 2015 20:56

Mňa stále udivuje, ako to máš vymakané s tým postupom - váženie, popis atď., pochopiteľné aj pre úplného amatéra.
Si perfekcionalistka.:yes:

cathleen

23. 4. 2015 19:55

zizala::-8díky - a syté i zdravé, s pouhými 26% bílé mouky;-)

zizala

23. 4. 2015 18:41

Krásné a určitě výborné jako vždy :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domaci grahamky grahamky z domací pekarny recept na grahamovou bageua grahamka pečivo recept na domácí grahamky grahamky z grahamove mouky jak upeci grahamy grahamky z pekarny grahamka pečivo recept jak upéci domácí graham bagety-z-grahamove-mouky rohlíky grahamky vyborne grahamky co dělat že starými grahamové rohliky recepty na psenicne otruby grahamova bageta grahamky těsto recept tradiční recepty grahamove pečivo slane pecivo grahamky recept domácí grahamky recept

Suroviny: voda, sladěnka, mouka hladká, droždí, voda, olej, sůl, mouka celozrnná pšeničná jemná, otruby pšeničné

TopRecepty.cz

Grahamky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZoPQ