

Mangold jako příloha
Suroviny 4 porce
- 10 listů mangoldu
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- olej
- sůl
- mletý černý pepř
Postup přípravy receptu
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu (nie úplne nadrobno) a cesnak.
Pridíme natrhané listy mangoldu a za stáleho miešania 2 minúty restujeme, kým listy nepovednú. Osolíme, okoreníme a ihneď podávame. Používame ako prílohu k mäsu alebo s cestovinami, prípadne s tofu.
Poznámka od kuchařky
Recept podľa I. Bukovského.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Mangold jako příloha
-
Ja najprv dám stonky-rapíky a po čase prihodím listy. Obyčajne s cestovinami, chutí nám to.
-
zizala: Jarka, nedávam všetko naraz. najprv opražím cibuľu a mangold až potom.
-
Špenát i mangold mám takhle nejradši
Nedávám cibuli, zdá se mi, že nestihne pořádně za těch pár minut změknout
-
Mangold je vděčná zelenina, objevila jsem ho nedávno a klidně místo špenátu
-
Mňam!!
-
oblíbený mangold!!!