Řecké fazolové lusky s bramborama- fasolakia me patates

marcik Kuchařka: marcik

podle oka Zeleninová jídla 5 názorů

Suroviny

fazolové lusky (čerstvé nebo mražené)
brambory
rajčatový protlak
cibule
rajčata (nemusí být)
sůl
pepř
petrželka
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné a omyté brambory nakrajíme na menší kousky a osmahneme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, fazolky, rajčatový protlak a rajčata nakrájené na kousky.

  2. Zalijeme vývarem nebo vodou a uvaříme.

  3. Na konec přidáme nakrájenou petrželku, sůl a pepř.

Poznámka

Je to dobré s Fetou. Solím jen maličko na začátku brambory a pak až na konec dosoluji.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Řecké fazolové lusky s bramborama- fasolakia me patates

Tématické fráze: fazolové lusky recepty fazolové lusky žluté fazolové lusky recepty fazolové lusky recept fazolové lusky s bramborem žluté fazolové lusky recept recepty fazolové lusky recept fazolove lusky recept na fazolové lusky žluté fazolové lusky recepty z fazolových lusků fazolové lusky žluté recepty fazolové lusky žluté lusky vařené lusky recepty na fazolové lusky recepty na žluté fazolové lusky lusky s bramborem vaření fazolové lusky žluté lusky

Zapomněl/a jsem heslo