Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso na špagety

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 4. 2009 14:24

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Při použití maso prohřejeme, kdo má rád, může ochutit česnekem, navršíme na vařené špagety a sypeme strouhaným sýrem.

Můžeme podat i se zeleninovým salátem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

4. 12. 2021 00:40

Ivi dělám také tak, přidávám anglickou na kostičky a česnek na kousky. Přidávám foto, pokud se nehodí smáznu..;-);-)

Lenunka Lenunka

31. 5. 2017 18:43

upřímně, bych to taky chtěla vidět, rozmrazení masa za 2-3 minuty a hotovou směs s hovězím za dalších 7, co se vaří těstoviny:-D

cathleen cathleen

31. 5. 2017 14:40

Atyl: však "neplýtvejte" ;-) každý máme svůj postup. Netuším, jak vám mraznička mrazí nebo spíš asi nemrazí, ale z té naší tedy maso v žádném případě nerozmrazíme během 5 minut, než se začne vařit voda....jak píšete.
Proto mívám doma tento polotovar.

Atyl

31. 5. 2017 12:09

Přijde mi to jako naprosto zbytečné plýtvání časem a energií. Než se mi zavaří voda na těstoviny, mám mleté maso rozmražené. Než se těstoviny uvaří, mám směs na těstoviny připravenou taky. :-)

Jindřiška

4. 8. 2016 15:48

Dnes zkouším akorát bez cibulky a kečupu. Prostě jen základ. Tak uvidíme....:-D

zlatovlaska

15. 10. 2013 10:34

Výborné :yes: Dávám bodík;-)

Pudink

2. 4. 2012 14:35

cathleen:
Děkuji moc :-K

cathleen cathleen

1. 4. 2012 11:19

Pudink: take zavarim spis cele 2 hodiny najednou. Ale opravdu vse dodrzet - bod varu i delku zavarovani.
A kdyz sklenice zchladnou, vyzkouset, jestli vicka dobre chytly.

Pudink

31. 3. 2012 23:40

cathleen:
Děkuji. Je tedy lepší to zavařovat 60 min a druhý den znovu?
Mně připadá praktičtější to zavářet ty 2 hodiny najednou. Je v tom velký rozdíl? Díky moc :-K
Nakoupím maso a pak dám vědět,jak se to povedlo, tedy až to ochutnám :-))

cathleen cathleen

31. 3. 2012 17:30

Pudink: Lucko, steriluju v zavařovacím hrnci, se zavářením v troubě zkušenost nemám.
A pokud zavařuješ maso, je třeba ho zavářet na 100°C 2 hodiny vkuse nebo na tutéž teplotu 1 hodinu a druhý den sterilaci zopakovat (znovu hodinu) - kvůli možnému množení bakterií. Dlouhou nebo opakovanou serilací nechtěnému množení zabráníš.

Pudink

30. 3. 2012 21:20

Ahojky. Mám dotaz. Sterilujete/zavařujete v hrnci a nebo v troubě? Nemám s tím zatím žádnou zkušenost:-/
A proč se druhý den musí sterilace opakovat? :-O
Díky moc :-K

samanta4

24. 11. 2011 16:49

dávam bodíka konečně to co sem hledala na špagety přímo baječné přidala sem papriku ,a rajčátka ale i kečup tam je a je to vynikající :-K:-*

Darina

21. 8. 2011 18:10

Je to dobré..Děkuji:-p

Sarotina Sarotina

28. 4. 2011 09:29

Já přídávám sterilovné lečo a je to bomba, když jej vysmažím, je to špice na topinky, jinak moc fajn.:-K

ester

1. 1. 2011 20:20

já do toho přidám ještě zeleninu mraženou,kukuřici mrkev hrášek

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mleté maso na špagety špagety mleté maso smes na spagety z mleteho masa mlete maso se špagetami špagety z mletého masa recepty mleté maso na spagety špagety s mletym masem mlete maso a spagety mleté maso recepty na špagety maso na špagety mleté maso se špagety recept mleté maso na špagety zavařování mletého masa do sklenic směs z mletého masa na špagety hovezi mlete na spagety mleté na špagety mleté maso ke špagetám mlete maso spagety hovězí mleté maso na špagety mleté hovězí na špagety

Suroviny: maso mleté, sádlo, cibulka, sůl, pepř, kečup sladký

TopRecepty.cz

Mleté maso na špagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DRQK