Suroviny
Porce: 4 závitky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 399 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,74 g |
Tuky | 0,12 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí plátky naklepeme a po obou stranách osolíme. Na každý kousek masa narovnáme zelený salát, na slabé plátky nakrájená kolečka rajčat a plátkový sýr. Stočíme do závitku a uzavřeme párátky.
Krok 2: Zaprášíme moukou a v rozehřátém oleji osmahneme ze všech stran.
Krok 3: Přilijeme vino, necháme ho vypařit a pak pod pokličkou dusíme do měkka. Doba závisí od velikosti závitků. Mně to trvalo asi 30 minut. Je-li třeba, malinko podlijeme vodou. Před podáváním odstraníme párátka.
Zveřejněno 16. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masové závitky "Le Giare"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN56
Moje poznámka
Masové závitky "Le Giare"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN56
Nejnovější recepty
Pikantní vepřová kýta s lívanečky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrové papriky
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatové lasagne
Přidáno 6. 8. 2025 14:01:02
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno 6. 8. 2025 08:00:02
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno 6. 8. 2025 06:20:00
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno 6. 8. 2025 06:02:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kefírová bublanina se švestkami
Bekki před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Axaaxa2005 před 2 hodinami
Čočková polévka se zakysanou smetanou
Fitulka před 2 hodinami
Okurkový salát
Fitulka před 2 hodinami
Jablečná bábovka bez tuku
Marceval před 2 hodinami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
bohdana před 3 hodinami
Cuketové placky a šťouchané brambory
vaclavagregrova před 3 hodinami
Jablečný dort
Marceval před 3 hodinami
Krůtí přírodní řízek na hořčici
mafinka888 před 3 hodinami
Tématické fráze:
masové závitky,
masovy zavitky,
masové závitky v zeleném listu,
hovězí závitek le giare,
levne masove zavitky
Suroviny:
maso hovězí,
rajče,
salát,
sýr tvrdý,
mouka hladká,
víno červené,
olej olivový,
sůl
Komentáře (3)
Jo a znám dost skvělých kuchařů, kteří jsou zároveň ale i podivíni, asi to k té profesi nějak patří