Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 112 kJ / 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,50 g |
| Tuky | 3,34 g |
| Vláknina | 10,08 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 874 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Při podávání poléváme rybí filety cibulovo-salámovou omáčkou.
Zveřejněno 9. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Moje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Nejnovější recepty
Husičkový vývar
Přidáno před 4 hodinami
Jablečné krémové řezy
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový guláš s paprikou
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí medailonky s pikantní směsí
Přidáno před 6 hodinami
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 7 hodinami
Pórková krémová polévka bez mouky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní bůček
magdalenka před 25 minutami
Domácí houstičky bez kynutí
drapelovajana před 29 minutami
Nudlové těsto I.
magdalenka před 31 minutami
Domácí jednoduchý sulc
magdalenka před 40 minutami
Bramborové knedlíky
magdalenka před 49 minutami
Králičí placičky
TomasLinha před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Rohlíčky ze šlehačkového těsta
Xsaxana před 1 hodinou
Těsto na bramborové knedlíky
magdalenka před 1 hodinou
Dobré ořechové pečivo
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
jak udělat pangase,
pangas recept,
recept pangas,
pepřový přeliv,
pikantní pangasius recepty,
čím okořenit ryby,
pikantní pangasius,
čím okořenit rybu,
jak okořenit pangase,
jak udělat pangasius,
čím okořenit pangase,
ryba pangast,
jak vypada ryba pangas,
filety pangas,
příprava pangase,
pangas filet recept,
pikantni ryba pangasius,
recepty pangast,
jak udelat pangase prirodne,
pangast ryba
Suroviny:
filety ryby pangasius,
salám suchý,
cibule,
česnek,
olej sezamový,
mouka hladká,
česnek granulovaný,
sůl
Komentáře (10)
Už se nám trochu přejedl, ale protože je to cenově dostupná ryba a navíc bez kostí, tudíž nemusím při jídle pořád hlídat dítě, tak ho připravuji poměrně často. No a vymýšlím nové variace, aby bylo jídlo něčím zvláštní.
A když použiješ kvalitní salám (my měli chorizo), tak to zase tak nezdravé není...