Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 112 kJ / 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,50 g |
| Tuky | 3,34 g |
| Vláknina | 10,08 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 874 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Při podávání poléváme rybí filety cibulovo-salámovou omáčkou.
Zveřejněno 9. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Moje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 8 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 8 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 1 hodinou
Košíčky Izidor
zvon23 před 4 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 5 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 6 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 6 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 9 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 9 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat pangase,
pangas recept,
recept pangas,
pepřový přeliv,
pikantní pangasius recepty,
čím okořenit ryby,
pikantní pangasius,
čím okořenit rybu,
jak okořenit pangase,
jak udělat pangasius,
čím okořenit pangase,
ryba pangast,
jak vypada ryba pangas,
filety pangas,
příprava pangase,
pangas filet recept,
pikantni ryba pangasius,
recepty pangast,
jak udelat pangase prirodne,
pangast ryba
Suroviny:
filety ryby pangasius,
salám suchý,
cibule,
česnek,
olej sezamový,
mouka hladká,
česnek granulovaný,
sůl
Komentáře (10)
Už se nám trochu přejedl, ale protože je to cenově dostupná ryba a navíc bez kostí, tudíž nemusím při jídle pořád hlídat dítě, tak ho připravuji poměrně často. No a vymýšlím nové variace, aby bylo jídlo něčím zvláštní.
A když použiješ kvalitní salám (my měli chorizo), tak to zase tak nezdravé není...