Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 112 kJ / 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 3,34 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 874 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Při podávání poléváme rybí filety cibulovo-salámovou omáčkou.
Zveřejněno 9. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Moje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 8 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 8 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 9 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 10 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 10 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 10 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 13 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 14 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat pangase,
pangas recept,
recept pangas,
pepřový přeliv,
pikantní pangasius recepty,
čím okořenit ryby,
pikantní pangasius,
čím okořenit rybu,
jak okořenit pangase,
jak udělat pangasius,
čím okořenit pangase,
ryba pangast,
jak vypada ryba pangas,
filety pangas,
příprava pangase,
pangas filet recept,
pikantni ryba pangasius,
recepty pangast,
jak udelat pangase prirodne,
pangast ryba
Suroviny:
filety ryby pangasius,
salám suchý,
cibule,
česnek,
olej sezamový,
mouka hladká,
česnek granulovaný,
sůl
Komentáře (10)
Už se nám trochu přejedl, ale protože je to cenově dostupná ryba a navíc bez kostí, tudíž nemusím při jídle pořád hlídat dítě, tak ho připravuji poměrně často. No a vymýšlím nové variace, aby bylo jídlo něčím zvláštní.
A když použiješ kvalitní salám (my měli chorizo), tak to zase tak nezdravé není...