Zapečené filety z Pangasia se zeleninou

jirka66 Kuchař:

Ryby 8 názorů

58

Suroviny

Filety z pangasia
1 červená paprika
1 větší mrkev
1 rajče
Česnek
Citronová šťáva (lze nahradit citronkou)
Sůl
Pepř
Olej
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filety z Pangasia (stačí částečně rozmražené) z obou stran osolím a opepřím. Pokladu na hlubší plech a zakapu trochu olejem. Dále filety poleji citronovou šťávou.

  2. Papriku zbavím semínek a pokrájím na tenké nudličky. Těmi posypu filety.

  3. Mrkev očistím a postrouhám na hrubo na struhadle. Česnek nakrájím na tenké plátky a přidám spolu s mrkví na filety. Rajčata nakrájím na tenká kolečka a pokladu na rybu. Komu vadí slupka z rajčat tak je může spařit a oloupat.

  4. Vložím do trouby a peču na 200°C.

  5. Filety nepodlévám, protože pokud nejsou rozmražené tak pustí vodu sami. V případě, že je šťávy hodně tak ji sleju do hrníčku a podlévám jí filety během pečení.

  6. Asi po 20 minutách pomocí obracečky filety otočím zeleninou dolů a nechám znovu péci. Když jsou filety téměř hotové - zkusíme vidličkou – posypu je strouhaným sýrem, který nechám zapéct. Podávám s vařenými brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zapečené filety z Pangasia se zeleninou

  • Renča Renča(neregistrovaná)

    Zrovna ho jdu vyzkoušet a věřím,že bude dobrý :-);-)

    Odpovědět

  • Marie Čápová Marie Čápová(neregistrovaný)

    Tento recept je výborný! Děkuji. Neměla jsem papriku a přidala jsem mexické koření. Vynikající.

    Odpovědět

  • Daniela Daniela(neregistrovaná)

    Dnes jsem file pripravila a vsem obed chutnal -diky :-))

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Jendo,Jeníčku,co to tomu Jirkovi breptáš:-?;-)naopak my si tady každého chlapa hýčkáme, protože je jich tu málo a vy jste naše zlatíčka-to musíš uznat:-D;-):yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jendo, no tak :-/ - naopak, jen víc mužských do vaření a ochotných dát své zkušenosti na veřejnost ;-):-D. :yes:

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jirko, jak to vidím, tak topreceptové super kuchařky a pekařky asi nechtějí dalšího chlapa mezi sebe;-).
    Takže tě vítám na toprecepty mezi chlapy a drž se:yes:.
    Můj první recept, který jsem vkládal byl takový rozpačitý, ale přišly další a další a pak už to bylo lepší a někdy ještě o něco lepší. To ne že bych se chválil, ale moc dobré byly díky děvčatům, která mi posílala bodíky a taky Vašek Froněk, kterého jsem tady po dlouhé době zahlídnul:-).
    Jirko, za recept ti posílám bodíka, ale domnívám se, že pangas při 200 stupních musí být hotov dřív.
    :-!:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Pěkný receptík

    Přesně si popsal moji zkušenost s mraženými rybami, která mě přímo vytáčí. Dala jsem péci rybu - po několika minutách jsme měli i polévku. Byla jsem vzteky bez sebe, holt jsem si koupila 700 g ryby a 300 g vody. Od té doby nekupuji, jíme kapry, mraženého lososa a nebo f. NOwaco - zde ryba vypadá ještě jako ryba ;-)

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Myslím, že super dietka, Jirko, díky za recept;-):yes:+

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zapečená ryba se zeleninou zapečený pangasius se zeleninou recepty z pangasia filety recepty recepty na pangasia recept na pangasia filety recept zapečené file se zeleninou priprava pangasia zapečený pangasius se zeleninou a brambory pangasius se zeleninou zapékané filety pečené rybí filety pangasia rybí filety v troubě zapečený filet filety v troubě ryba zapečená se zeleninou zapékaná ryba se zeleninou zapečené rybí filé se zeleninou

Zapomněl/a jsem heslo