Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas s pikantním thajským přelivem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 2. 2014 06:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 338 kJ / 559 kcal
Bílkoviny74,42 g
Tuky28,03 g
Vláknina0,21 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do podobných přidávám recept Jany Remkové, který mi byl inspirací, ale který jsem si natolik pozměnila, že recept raději vkládám samostatně.

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

petram

12. 2. 2014 15:53

Dajda: Moc díky za rychlé vyzkoušení. Nám doma také moc chutnalo!

Dajda

12. 2. 2014 15:51

Mám ráda pangasia, ať si o něm říká kdo co chce. Mám ráda sladkokyselou pikantní úpravu masa. Na rybu mi ale tahle kombinace přísad připadala divoká!! Tak jsem to z nedostatku jiné inspirace zkusila hned k obědu, suroviny byly naštěstí po ruce. A nemůzu říct nic jiného než SKVĚLÉ:-! originální a zase něco jiného:-! Rýže s kari mě jako příloha lákala, ale z lenosti jsem si udělala kuskus.

1974andrea

12. 2. 2014 12:28

Ten přeliv se mi líbí, mám ráda takové chutě :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tilápie ryba recepty preliv na filety pangasius kdy odkrýt jarní cibulky pangasius po thajsku recept originální recept na pangase top recepty thajska pikantni omacka

Suroviny: pangasius, olej, cibulka jarní, česnek, zázvor čerstvý, šťáva citronová, sůl,

TopRecepty.cz

Pangas s pikantním thajským přelivem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kKk6