Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 614 kJ / 1 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,09 g |
Tuky | 81,69 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 1,00 g |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 49,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní karbanátky v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrLg
Moje poznámka
Pivní karbanátky v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrLg
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 8 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 1 hodinou
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Eviip před 1 hodinou
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 2 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 2 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 3 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 4 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 7 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 9 hodinami
Tématické fráze:
karbenatky v testicku,
karbanatek v testicku,
pivni karbenatky v testicku,
karbenatek v testicku,
karbanátky obalené v těstícku,
karbanátek v v těstíčku,
karbanátky z mletého masa v těstíčku,
obaleny karbanatek v těstíčku,
pivbí karbanátky se sýrem,
karbanaátky se sýrem v těstíčku,
z jakého masa usmažit karbanátky,
karbanátek v tĕstíčku recept,
jaké mleté maso na karbanátky,
karbanátky se sýrem v těstíčku,
vodochodský cibulové krouzky,
karbenatky v pivnim testicku,
vodochodský recept koprová omáčka
Suroviny:
maso mleté mix,
vejce,
mrkev strouhaná,
cibule,
pivo světlé,
sýr niva,
koření do mletého masa,
pepř,
bazalka čerstvá,
sůl,
chilli,
strouhanka,
mouka hladká,
olej,
vejce,
pivo světlé,
mouka hladká,
solamyl,
petrželka,
rozmarýn
Komentáře (5)
Anna Kocikova zkus dát to pivo černé a nebude to nahořklé. Některé pivo to udělá, ale ne každé.
Kdysi jsem také podle p.Vodochodského zkoušela nějaké karbošky se sýrem a pivem,ale bylo to takové nahořklé...používám raději smetanu