Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 322 kJ / 1 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,44 g |
Tuky | 100,63 g |
Vláknina | 15,97 g |
Cholesterol | 544 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,19 g |
Sacharidy | 48,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gox3
Moje poznámka
Vepřová plec na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gox3
Nejnovější recepty
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 3 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 11 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno 9. 5. 2025 11:34
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno 9. 5. 2025 11:28
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno 9. 5. 2025 11:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí řízek marinovaný v zakysané smetaně
BTKILI před 5 minutami
Arabský twister alá KFC
Marcela0123 před 1 hodinou
Bublanina
scorpioon01 před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
olonik před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Jana292 před 2 hodinami
Pomalu pečená vepřová kýta
martivan před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
IvanaK před 3 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
malirka před 3 hodinami
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec na česneku,
vepřové plecko na česneku,
veprova plec,
vepřové na česneku,
plecko na cesneku,
vepřové plecko recepty,
veprova plec recepty,
plec na česneku,
veprova plec recept,
vepřové plecko,
recepty z vepřové plece,
plecko recepty,
vepřová plec na česneku,
recepty vepřová plec na česneku,
recepty z vepřového plecka,
recept na vepřové plecko,
plec,
pečené plecko na česneku,
vepřové plecko recept,
recept z vepřové plece
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
slanina,
sádlo,
kukuřice mražená,
okurky sterilované,
kapie,
mouka hladká,
voda,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (7)