Obložené kotlety

savlinka Kuchařka: savlinka

Doba přípravy: cca 60 minut dle strávníků Vepřové maso 4 názory

Suroviny

vepřové kotlety - množství dle strávníků
sůl
pepř
šunka (množství opět podle toho, kolik bude plátků kotlety)
vejce
Majolka®
smetana
cibule
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotletu mírně naklepeme, osolíme a dáme trochu pepře.

  2. Na každý plátek kotlety dáme šunku, uvařené vajíčko nakrájené na plátky a cibulku nakrájenou na měsíčky, s kterou nemusíme šetřit. Čím víc cibule, tím to bude lepší.

  3. Pak na každý plátek dáme polévkovou lžíci majolky a vše zalijeme smetanou. Pečeme cca při 180 st.C, dokud majolka nebude do hnědé barvy.

Poznámka

Zní ten recept asi divně, ale moje maminka ho vaří už dlouhá léta a je to opravdu moc dobré.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 22 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Obložené kotlety

Tématické fráze: příprava kotlety kotleta recept kotlety s Majolkou® kotleta v Majolce® recept na kotletu kotlety na Majolce® kotleta zapecena s Majolkou® vepřové kotlety na Majolce® recepty z kotlety kotlety recept kotlety v Majolce® veprpva kotleta s Majolkou® kotleta v s Majolkou® vepřové na Majolce® obložená vepřová kotleta vepřová kotleta s Majolkou® recept na vepřové v z Majolky® nejlepsi oblozene vepřové kotlety řízky z vepřové kotlety kotleta

Zapomněl/a jsem heslo