Sněhový komisárek
Tento slaný chlebíček vám jistě zachutná, navíc vypadá pěkně na pohled. Je plný chutí - najdete v něm šunku, sýr, uvařená vejce i čerstvé bylinky. Díky bílkovému sněhu je krásně nadýchaný.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 158 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,90 g |
Tuky | 67,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,55 g |
Sacharidy | 10,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sněhový komisárek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwRv
Moje poznámka
Sněhový komisárek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwRv
Nejnovější recepty
Jugoslávský paprikový salát
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté nekynuté koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá fazolová směs s klobásou, kukuřicí a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 22 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno 29. 8. 2025 16:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s borůvkami
kyskamaryska před 1 hodinou
Vlčická játrová omáčka
miryg13 před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
marcela.cl před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Kolarovaa před 2 hodinami
Ostružinový koláč s tvarohem
Elinka1 před 2 hodinami
Pomazánka s kapií a balkánským sýrem
Frankie69 před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 5 hodinami
České buchty
Martas6 před 5 hodinami
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 5 hodinami
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 5 hodinami
Tématické fráze:
chléb komisárek,
chleba komisárek,
šunka v receptech,
jidlo komisarek,
snéhový chlebíček,
snehovy hrbet,
francouzská česnečka s čepicí,
proč citron do sněhového bílku,
recepty z 21.11.2015
Suroviny:
šunka,
sýr tvrdý,
vejce,
vejce,
olej,
mouka hrubá,
sůl,
pepř mletý,
citron,
petrželka
Komentáře (22)
výnimočne rozlietané a tam sú tie kyslé uhorky nastrúhané.
Ale tohle je luxus
Jituš, proč ti to s tím vařením nějak nevěřím?
Já jsem si vždycky ale myslela, že komisárek je tmavý chléb,asi ani ne pšeničný, ale asi z žitné mouky, - dnes žádaný, ale dřív čím světlejsí chleba, tím lepší, který kdysi dostávalo vojsko a Ty přijdeš se šunkou