Postup přípravy
Nejlépe chutnají čerstvé, ale dají se i zamrazit.
Zveřejněno 11. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indické dvouzrnné placky (roti/chapati) 60% hydratace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2EW
Moje poznámka
Indické dvouzrnné placky (roti/chapati) 60% hydratace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2EW
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 9 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 9 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 9 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 7 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 7 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 8 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 8 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 10 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 10 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 10 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 10 hodinami
Tématické fráze:
chapati atta,
co je roti,
indické čočkové placky,
rotti recept,
placky z podmáslí,
chapati recept,
indické placky ze špaldový mouky,
chapati,
namlít vločky,
placky z celých zrn,
chapati flour,
jak namlet mouku,
cerealni placky bez mouky,
proso - recept na placky,
indické placky,
chapatti placky,
kde koupím indickou placku,
cereální placka recept,
rozdíl mezi naan a chapati,
kde koupit mouku chapati
Suroviny:
atta,
mouka,
ghee,
sůl,
mouka,
mouka,
kefír,
olej,
sůl
Komentáře (1)