Moučkový cukr (domácí)
Výhodou domácího moučkového cukru je, že není nastavován škrobem, nemusíte jej skladovat a strachovat se, že vám ztvrdne. Vždy můžete udělat čerstvý. Cenově je výhodnější než kupovaný. Můžete ho udělat i z BIO cukru, či z hnědého cukru.
Suroviny pro 1
1
1 hrnek
Nutriční hodnoty
Energie | 4 184 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 250,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2015 23:25
Tohle mi nepřijde jak receptje ovšem dobrý tip, vychytávka Snad přeřadit jinam.
5. 2. 2015 21:24
Díky za tip. Potřebovala jsem moučkovou fruktózu a prala jsem se s tím ručně v hmoždíři.
Používáte ponorný mixér nebo robot s uzavřenou nádobou?
Používáte ponorný mixér nebo robot s uzavřenou nádobou?
5. 2. 2015 20:57
Také dělám už dlouhá léta - melu v el. mlýnku na kávu - ale zjistila jsem, že ne každý mlýnek to zvládne.
5. 2. 2015 12:20
mladší generace ani nevědí, že to jde
5. 2. 2015 11:53
cathleen: jo jo, já jsem krystal mlel v mlýnku na mak před padesáti rokama. Teď do toho zasáhla vědecko-technická revoluce a ruční práce odcházejí do zapomnění
5. 2. 2015 07:13
Tak tohle má být taky recept? (někde tu máme Rady, vychytávky)
Moučkový cukr si tak mixuju určitě 20 let - používám ho hodně málo, zbytek koupeného mi pokaždé ztvrdnul a začala jsem vlastné z finančních důvodů - ten moučkový je (tehdy byl) určitě dvakrát dražší nez krystal.
Moučkový cukr si tak mixuju určitě 20 let - používám ho hodně málo, zbytek koupeného mi pokaždé ztvrdnul a začala jsem vlastné z finančních důvodů - ten moučkový je (tehdy byl) určitě dvakrát dražší nez krystal.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 15 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonale nazdobeno: Jak umíchat co nejlepší bílkovou polevu na perníčky
7 tipů, jak na nejlepší bublaninu: Důležitý je druh těsta i ovoce a taky správná teplota trouby. Co ještě nepodcenit?
Třešňová bublanina bude nadýchaná a šťavnatá, pokud použijeme nepřezrálé třešně i s peckou, těsto zvláční tvaroh
Další recepty
Tématické fráze: vyroba mouckoveho cukru cukr krystal jak udelat z krystalu moucku krystalový cukr mlynek na cukr jak se dělá moučkový cukr mouckového cukru jak z cukru udělat moučkovej jak udelat krystal z cukru cukr moučka výroba jak se dela cukr moucka jak udělat mouckový jak udelat z cukru, cukr moučka výroba cukru moučky mlýnek na krystalový cukr jak vyrobit mletý cukr trtinovy mouckovy cukr mlýnek na cukr krystal jak udělat močkový cukr z krystalu mockovy
Suroviny: cukr krystal
Moučkový cukr (domácí)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lm0r
6 názorů