Šafářův mls

ladrada Kuchař: ladrada

Doba přípravy: 1 hodina 6 porcí Vepřové maso 3 názory

Suroviny

1 kg vepřové krkovice
1 lžíce sádla
1 cibule
pepř
sůl
kmín - dle chuti
1 dcl kvalitního červeného vína
polévková lžíce povidel
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme maso na nudličky a cibuli na kostičky, dáme do hrnce se sádlem, osmažíme cibulku s masem, vypečeme vše do hněda a nepřipálíme, když je to upečené podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou dokud se víno nevyvaří. Podlijeme vodou. Když je maso měkké, tak zahustíme povidly.

Poznámka

Příloha: bramboráky, rýže, bramborový knedlík, bramborové placky...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 221 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Šafářův mls

Tématické fráze: nové recepty na moučníky- bramborový mls tncz nova bramborové knedlíky ze studených brambor