Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Hodnocení receptu je 5,0 (194×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Blanka@

17. 1. 2024 19:52

Skvělý recept :yes:

martiline martiline

8. 10. 2023 15:21

V minulosti jsem tento recept už zkoušela a měl úspěch. Tedy dnes zopakováno a opět dobrota. Místo žampionů jsem ale použila hlívu ...

habis

30. 9. 2023 12:57

Výborný recept

Hanina65

28. 9. 2023 16:41

JanaDorazinova: Luxusní. :-K Zařadím do stálého jídelníčku.

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 5. 2023 07:44

:-)<3:yes::-K

Tonja

28. 10. 2021 09:06

Marika: Alobal je potravinářská fólie, takže musel být pro účely zpracování potravin testován a schválen. Navíc v tomto případě alobal slouží jako kryt a s pečenou potravinou nepřijde so styku. K sublimaci by došlo až při teplotě mnohem mnohem vyšší než 1000°C a při takové teplotě snad nepečete. A doufám, že snad s hotovou pečení nejíte i ten alobal; tak se nemusíte alobalu obávat.

P.S. Alobal je téměř čistý hliník (ca. 99,9%), běžná hlína na zahradě či poli je z větší části kysličník hlinitý. Kdo tvrdí, že nikdy se mu do těla nedostalo zrnko hlíny (např. ze zeleniny), nemluví pravdu. Takže každý z nás trochu toho hliníku stejně konzumuje, a to více než z alobalu.

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 12. 2019 22:27

Kerstein: to mne moc těší :-8. Už dlouho jsem to nevařila ;-)

Kerstein Kerstein

27. 12. 2019 18:16

Skvělé šťavnaté masicko:yes:

kutil25

28. 1. 2019 13:04

vyborné recepty a chutné děkuji.<3

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 8. 2018 13:13

danutka8: Moc mne to těší!! Jsem ráda že návštěvě chutnalo a že jste vybrala právě můj recept :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 8. 2018 13:11

Moravak: ;-)<3

Moravak

13. 8. 2018 12:19

Tak tohle masíčko jsem před několika lety jedl ve Velkých Bílovicích a moc jsem si pochutnal, jsem rád že jsem tu ten recept našel, na 100% si to masíčko ukuchtim. :yes:

danutka8

13. 8. 2018 09:11

Milá Janičko,Váš recept jsem připravila mé mamince,která mě navštívila se svým přítelem a musím říct,že jsem sklidila úspěch:-D. Tak i tímto Vám moc děkuji za príma recept.<3. Všem chutnalo,tak se můžu nyní zase těšit na další brzkou návštěvu:-D. Dávám bodík:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 11. 2017 17:49

caarrodejka: Jéé, to mne moc těší! :-)

caarrodejka caarrodejka

3. 11. 2017 16:32

Tak opět Jani od Vás výborný recept!!Už jsem vařila dvakrát a vždy úspěch a opět jednoduché a to já ráda.o):-K

1 2 3 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm