Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

26. 5. 2014 18:25

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 045 kJ / 728 kcal
Bílkoviny31,87 g
Tuky12,54 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy119,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opět po roce je tady “bezová“ nadílka zn. zadarmo:-) a já jsem zase zaimprovizovala se surovinami, které byly po ruce. Snad recept někomu příjde vhod a pochutná si tak jako my.

Do podobných přidávám recepty, které se možná někomu budou hodit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

suslajda

28. 5. 2014 13:26

Vypadá to moc hezky:yes::yes:

Anna Kocikova

27. 5. 2014 15:58

Váš zájem i komentáře mě potěšily,děkuji:-K:-K
U nás je bez v plném květu už více,jako týden,loni to bylo taky o něco později:-)

Jana Remkova:Jani,med jsem ještě nikdy nedělala:-8Dělávám hodně sirupu a když je někdo doma nachlazený,tak stačí nalít sirup do nějakého kastrůlku a nechat silným varem zredukovat.Ale úplně stačí,užívat neředěný sirup 5x za den po PL:-)Jinak ten zredukovaný sirup je také hrozně dobrý, když jim poliješ palačinky:-p

Věrka:Věruško,vážně jsi mě velice potěšila,že jsi rcp vyzkoušela,děkuji:-*:-KS tou slaninkou by to vůbec nebylo špatné;-)ale já jsem to tentokrát dělala bez ní,jinak ji cpu skoro všude:-8:-D

rozmarynaH:Marci na kopr se těším strašně moc:-*:-p:yes:

Věrka

27. 5. 2014 13:07

Tak jsem udělala a opravdu je to dost jedlí a určitě by se do nich mohlo dát i trochu slaninky. Spageta, já jsem z Liberce pod Ještědem a už nám tady začínají kvést i když jen málo, ale už jsem dneska natrhala aspoň na tuhle dobrotu. Jednou jsi psala, že jsi z Jablonce, tak už určitě brzy budou i u vás.

spagetka

27. 5. 2014 12:23

Určitě vyzkouším, u nás nejsou bezinky taky úplně rozvité, ale myslím, že do konce týdne už by to mohlo vyjít ;-):-p:yes:

Bibinka

27. 5. 2014 12:16

Aninko, to je krása, kterou bych si hned udělala, ale nemůžu, ještě nemáme rozvité květy, ale pak kosmatice bude:yes: Máš 5.:yes:

rozmarynaH

27. 5. 2014 09:06

A už je to opět tady, sezóna kosmatic:-p a koprové:-p. Obojí dělá jen jednou za rok v tuto dobu a vždycky se na to moc těšíme. Těstíčko vyzkouším :yes:

JanaDorazinova

26. 5. 2014 22:47

:yes::yes::yes: dobrý nápad. Já zatím dělala jen med. Zvláštní na něm je, že je vždycky tuhší, než z pampelišek. Tohle jsem ještě nezkoušela :-)

Anna Kocikova

26. 5. 2014 21:30

zizala:Jaruško,to byl takový momentální nápad,jak zároveň zužitkovat i přebytky ředkviček v lednici:-8Pochutnali jsme si,jen manžel si šel po chvilce zakrojit kousek anglické slaniny:-D

radiator:Mili,už je to lepší;-):-K

Věrka:Věruško,budu ráda,když vyzkoušíš a pak dáš vědět,jak jsi byla s výsledkem spokojena:-)

Všem děkuji za milé komentáře:-K:-K

zizala

26. 5. 2014 19:49

Ředkvičky jsem do těsta ještě nedávala. Musím vyzkoušet ;-)

radiator

26. 5. 2014 19:36

Drahu3ko, vyapadá to úžasně jedle :-p a už si recept ukládám do oblíbených:-K:yes::yes::yes: Hezký večer a brzy se uzdrav.papa Mili

Věrka

26. 5. 2014 19:13

To není vůbec špatný nápad. Ředkvičky ještě mám a každý den se s nima živím, abych je sklidila a bezinky už u nás taky kvetou. Oboje mám ráda, tak to asi taky vyzkouším. Dělávám bezinky sice hlavně na sladko, ale můžou být zase jinak.Zítra si na tom určitě budu pochutnávat, díky.:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: láďa hruška kosmatice bezinky v těstíčku smažené bezové květy kosmatice láďa hruška smažená kosmatice smazene bezinky smažené beznky s přílohou smažený bezový květ recept na smažený bezový květ bezový sirup recept kosmatice podle ládi hrušky recepty ládi hrušky smažené bezinky kosmatice ládi hrušky smazena bezinka láda hruska recepty bezinky láďa hruška - kosmatice recepty z květů černého bezu květ bezinek co mám ráda recepty jak zužitkovat květy černého bezu bezovy květ smazeny

Suroviny: kefír, mouka hladká, vejce, ředkvičky, kypřící prášek do pečiva, sůl, pepř mletý, olej, ředkvičky

TopRecepty.cz

Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rNEp