Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius pod parmazánovou dečkou

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 5. 2009 19:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie241 kJ / 58 kcal
Bílkoviny13,20 g
Tuky0,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 264 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy0,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 11. 2012 18:22

Na této nádherné dobrotě bych si určitě pochutnala i já:-p+20:yes::-K

Eliza Eliza

1. 11. 2012 18:14

misza: To jsem ráda a moc děkuji za fotku, je krásná.:-K

misza misza

1. 11. 2012 18:10

Eli, vyzkoušela jsem tento recept. Bylo to výborné:-p Posílám bodíka a přidávám fotku.;-)

Sary

4. 8. 2011 19:15

z dovolene jsme si privezli parmezan, ktery jsem dnes vyuzila do tohoto receptu a vysledek byl naprosta bomba...:-):yes::-!:-!:-!

kacik-ol

21. 11. 2010 12:46

No tohle je prostě bomba...u všech jsem sklidila veliký úspěch a všichni jsou překvapeni, jak je recept velmi jednoduchý. Dávám bodíka.:-)

berti

14. 9. 2010 14:18

mnam,skúsim zajtra na obed.vypadá to úúžasne,dávam bodík:-p

Jana82 Jana82

13. 4. 2010 19:43

hned zítra zkusím uvařit. Dávám bodík.:yes::-D

Damira

28. 2. 2010 11:29

Toto se moc povedlo šikovný receptík a moc dobrý:-):-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Lusinda79

21. 1. 2010 09:48

Hezký recept, ještě, že máme náhodné recepty:yes:

Lenka

13. 8. 2009 10:43

pro Jenda: úžasné zdobení talíře :-)
pro Eliza: díky za skvělý recept, určitě brzy vyzkouším, rybky už čekají v mrazáku ;-)

Eliza Eliza

16. 5. 2009 22:29

Jendo, děkuji za skvělé fotečky úžasně naaranžovaného jídla :yes:. Pokud nejseš šéfkuchař nebo alespoň profi-kuchař, tak musím obdivovat tvoji invenci při zdobení talířů (tedy néé, že bych profíka nepochválila, ale v jeho případě by to nebylo až tak neobvyklé...):-):-!

Jenda1 Jenda1

16. 5. 2009 15:55

Eli, díky za skvělý recept, dnes jsme měli na oběd a moc si pochutnali.:-p:-p:-p Místo parmezánu jsem risknul Nivu a vyšlo to.;-) Jako přílohu jsem dal vařený brambor.Škoda, že ti nemůžu dát další bodík;-(.
Přidal jsem nějaké fotečky:-8.

Eliza Eliza

14. 5. 2009 22:29

Je pravda, že ceny pangase se neuvěřitelně liší krám od krámu... Moje tchýně má zdroj a zásobuje náš mrazák, takže to nekupuji a jsem jí za to moc vděčná, prostě když bych rychle nevěděla co vařit, tak pangase mám vždy. I z toho důvodu vymýšlím nejrůznější úpravy...;-)

Marta Marta

14. 5. 2009 22:10

bezvadný recept :yes:, dietní úprava se mi také velmi zamlouvá, až zase uvidím rybku za rozumnější peníze než tady v té naší předražené samošce, tak jí vezmu a vyzkouším, doufám, že to bude brzy :-p

Eliza Eliza

14. 5. 2009 19:43

Jsem ráda, že se recept líbí a Aleši: děkuji za vyzkoušení!!! :-) A za reakci...:-) Majdalenko, tvoje recepty se mi líbí komplet všechny, takže mě ta shoda zase tak moc nepřekvapuje ;-):-).

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uprava pangase čím nahradit parmezán pangasius s parmazanem náhrada za parmezán pangasius úprava zepter recepty pangasius parmezan úprava pangasius recepty upravy ryb úprava ryby pangasius ryba s parmezánem pangas parmezán parmazánová krusta nahrada parmezanu jak upravit pangase pangasius jednoduchý recept děcký recepty recepty na upravu pangase ryba s parmazánem ryba pangas uprava

Suroviny: pangasius, bílek, sýr parmazán strouhaný, koření na ryby, sůl

TopRecepty.cz

Pangasius pod parmazánovou dečkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6Yp