Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 118 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,15 g |
Tuky | 26,71 g |
Vláknina | 10,03 g |
Cholesterol | 334 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,96 g |
Sacharidy | 75,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Savojské brambory se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9E9
Moje poznámka
Savojské brambory se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9E9
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 3 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 4 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 2 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 2 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 4 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 5 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 5 hodinami
Tématické fráze:
savojské brambory,
recepty z brambor,
savojský pekáček,
savojske recepty,
recepty savojske brambory,
recepty na brambory,
savojské brambory recept,
zapečene brambry se sýrem,
savojske zapecene brambory,
recept bramborák,
recept s brambor,
savojsje brambory,
brambory se sýrem-recepty,
recepty ze sýrem,
bramborák se syrem,
recept z brambor,
brambory recepty,
recept na savojský pekáček,
recept savojské brambory,
savojské jídlo
Suroviny:
brambory,
mléko,
vejce,
sýr strouhaný,
česnek,
máslo,
bylinky,
sůl,
pepř
Komentáře (3)