Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 299 kJ / 1 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,00 g |
Tuky | 8,40 g |
Vláknina | 108,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 282,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Moje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 5 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 5 hodinami
Tataráček z matjesů
Přidáno před 6 hodinami
Tousty z trouby se šunkovou smaženicí
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 1 hodinou
Cuketová buchta
Janet.P před 1 hodinou
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 3 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 4 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 6 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 7 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 9 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 9 hodinami
Tématické fráze:
co znamená hraška,
co místo jíšky,
hraska na zahuštovani jak dlouho vařit,
luštěniny v mrazáku,
jiska - jak dlouho povarit v polevce,
náhrazení jíška,
dieta a luštěniny- čočka na veče,r
Suroviny:
fazole bílé,
čočka,
kurkuma,
paprika sušená uzená,
česnek
Komentáře (16)
Reagovala jsem spise na to, ze toto je jediny mozny zpusob jak dostat do vnoucka lusteniny, pouzit lusteninovou mouku je podle meho mnohem praktictejsi. Povaris zeleninu podle typu polevky a ke konci k ni pridas cizrnovou mouku (treba) ve forme zaklechtky, zaroven koreni, cesnek, sul atd., povaris 15' a hotovo .
Kdyz uz macis fazole, nech je namocene alespon 8 hodin, 2-3 hodiny nedava smysl (nema cenu). . . .