Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 299 kJ / 1 984 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,00 g |
| Tuky | 8,40 g |
| Vláknina | 108,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 282,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Moje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 40 minutami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 4 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 13 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák s masovou směsí
lenka.s.r před 28 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Mutsynka před 48 minutami
Měkoučké vánoční perníčky
Hawisa před 1 hodinou
Obrácené pečené řízky
Kmotrajara před 1 hodinou
Farářské řízky
Elliska4321 před 3 hodinami
Omáčka z čerstvých rajčat
maris před 5 hodinami
Snadné škvarkové pagáčky
Wanilor před 5 hodinami
Vánoční cukroví
RadkaS89 před 6 hodinami
Cikánský řízek
Sweety77 před 6 hodinami
Tématické fráze:
co znamená hraška,
co místo jíšky,
hraska na zahuštovani jak dlouho vařit,
luštěniny v mrazáku,
jiska - jak dlouho povarit v polevce,
náhrazení jíška,
dieta a luštěniny- čočka na veče,r
Suroviny:
fazole bílé,
čočka,
kurkuma,
paprika sušená uzená,
česnek
Komentáře (16)
Reagovala jsem spise na to, ze toto je jediny mozny zpusob jak dostat do vnoucka lusteniny, pouzit lusteninovou mouku je podle meho mnohem praktictejsi. Povaris zeleninu podle typu polevky a ke konci k ni pridas cizrnovou mouku (treba) ve forme zaklechtky, zaroven koreni, cesnek, sul atd., povaris 15' a hotovo .
Kdyz uz macis fazole, nech je namocene alespon 8 hodin, 2-3 hodiny nedava smysl (nema cenu). . . .