Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 332 kJ / 1 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,60 g |
Tuky | 113,13 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 838 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,49 g |
Sacharidy | 54,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná paprika na čínském zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogXB
Moje poznámka
Plněná paprika na čínském zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogXB
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 6 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 7 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 8 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 9 hodinami
Tématické fráze:
čínské zelí recepty,
recepty z cinskeho zeli,
kvasena plněna paprika,
čalamáda s čínským zelím,
čínské zelí,
plněné papriky pečeného celeru se zelím recept,
plnene cinske zelí,
kvašená zelenina recepty plnene papriky zelim,
plnene papriky hl.zelim,
plněné papriky zapečené ze zelím,
cinske zeli calamada,
papriky plnene zelim a česneku,
plněné papriky slepice
Suroviny:
maso mleté mix,
cibule,
česnek,
vejce,
hořčice,
smetana,
rýže,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř,
paprika,
párky,
zelí čínské,
cibule,
slanina,
česnek,
paprika čerstvá červená,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (1)