Roštěná na cibuli
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 430 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podávala jsem s opékanými, předem vařenými bramborami, (ale lze i s dušenou rýží) a salátem z polníčku s hořčicovou zálivkou (prošlehat lžičku dijonské hořčice, vinný ocet, olivový olej, pepř a sůl).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2020 03:18
kremik: Děkuji a mám radost, ze chutnalo
7. 10. 2020 20:20
Eja57: foto přiloženo u receptu
7. 10. 2020 17:51
kremik: Gastroporno...jo, za mne s brkaší bych asi nenašla výstižnější výraz
7. 10. 2020 17:46
Gastroporno. Já to dělal s br.kaší a je to luxus.
15. 9. 2016 12:09
15. 9. 2016 08:19
Diskusia o skratkach a udajnej cenzure bola prenesena sem
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4072&...
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4072&...
14. 9. 2016 12:36
DNFTT
14. 9. 2016 10:52
Krásné Jaruško
14. 9. 2016 07:07
casino: To je tím, že toho přečtu hrozně moc a pak někdy zapomínám, co jsem kde četla, smotá se mi to dohromady. Nemám problém přiznat chybu, nejsem ješitná.
A co kdybyste svůj ostrovtip zkusil zase chvíli realizovat i u jiných receptů, třeba zde: https://www.toprecepty.cz/recept/49383-hruskovy-ta... ,
abych si nemusela myslet, že svou pozornost nedělíte spravedlivě
A co kdybyste svůj ostrovtip zkusil zase chvíli realizovat i u jiných receptů, třeba zde: https://www.toprecepty.cz/recept/49383-hruskovy-ta... ,
abych si nemusela myslet, že svou pozornost nedělíte spravedlivě
14. 9. 2016 00:05
zizala:
No, seknout se pod jedním receptem dvakrát ve zdroji...
Ale jinak jste formát...bez mlžení a zatloukání jste kápla božskou
Vám by se lapálie s Peroutkou určitě nestala... Nechcete kandidovat na Hrad?
No, seknout se pod jedním receptem dvakrát ve zdroji...
Ale jinak jste formát...bez mlžení a zatloukání jste kápla božskou
Vám by se lapálie s Peroutkou určitě nestala... Nechcete kandidovat na Hrad?
13. 9. 2016 23:58
vybusna:
Zatím se tu bavíme o pečených a dušených roštěnkách, tak proč sem montujete vcelku pečený roštěnec? Nebyla jste o tomto víkendu v Mikulově?
Zatím se tu bavíme o pečených a dušených roštěnkách, tak proč sem montujete vcelku pečený roštěnec? Nebyla jste o tomto víkendu v Mikulově?
13. 9. 2016 18:07
S chutí bych si nabídlaI ty opékané brambory vypadají velice dobře
13. 9. 2016 16:56
casino: Můžete jásat. Sandtnerová pouze píše, že "jen z dobře odleželého roštěnce jsou měkké". Ty dušené jsou v knize hned nad těmi rychlými z Vídně Důvod dušení roštěnek jsem už vysvětlila níže.
Elina: Děkuji, jsem ráda, že chutnalo
Elina: Děkuji, jsem ráda, že chutnalo
13. 9. 2016 11:04
Vyzkoušeno,uvařeno,moc jsme si pochutnali
13. 9. 2016 00:19
zizala:
Netřeba hledati u Rakušanů! Vídeňská roštěná je MINUTKA a "stálezelený" šlágr tuzemských restauračních zařízení...
A kde, prosím, M.J.S. zmiňuje to co píšete, můžete být konkrétnější? Jste si si jista, že to píše u VÍDEŃSKÝCH (pečených) roštěnek? Mám dvě vydání jejích rcp, ale hledal jsem marně...
No, ale vy možná máte jiné vydání, že
Netřeba hledati u Rakušanů! Vídeňská roštěná je MINUTKA a "stálezelený" šlágr tuzemských restauračních zařízení...
A kde, prosím, M.J.S. zmiňuje to co píšete, můžete být konkrétnější? Jste si si jista, že to píše u VÍDEŃSKÝCH (pečených) roštěnek? Mám dvě vydání jejích rcp, ale hledal jsem marně...
No, ale vy možná máte jiné vydání, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 17 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 21 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 6 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 7 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 7 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 7 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 7 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 8 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 9 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cibule v naší kuchyni - snadno dostupná léčivá síla z přírody. V těchto receptech nesmí chybět!
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Místo klasicky smažených řízků můžete připravit zdravější řízky přírodní. Jak na ně?
Další recepty
Tématické fráze: videnska rostena rostěná pecene roštěná na cibuli rostena jako minutka pecena rostena vídeňská hovězí roštěná roštěnky na cibuli pečené roštěnky pečený roštěnec pečená roštěnka videnska pečeně top recepty roštěná vídeňská roštěná s rýží vídeňská roštěná minutka roštěná minutka rostena s hranolkama recepty vídenská roštenatop recept minutky s nizkeho rostence vídeňská roštěná recept videnska rostena jako minutka
Suroviny: roštěnec nízký, cibule, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, sádlo, máslo, cibule, mouka hladká, olej
Roštěná na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0jN
36 názorů