Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme nakrájenou jarní cibulku. Přidáme nakrájenou kapustu a dusíme, než je měkká. V případě potřeby dolijeme vodu.
Krok 2: Klaso na čínu přidáme ke kapustě, promícháme a několik minut prohřejeme.
Krok 3: Bramborové gnocchi uvaříme podle návodu.
Krok 4: Směs ochutíme bylinkovou solí. Není jí potřeba moc, protože samo Klaso je už trochu ochucené. Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.
Krok 5: Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.
Zveřejněno 9. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klaso kostky s kadeřavou kapustou a bramborovými gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjop
Moje poznámka
Klaso kostky s kadeřavou kapustou a bramborovými gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjop
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 6 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 4 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 6 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 8 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 9 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 9 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 10 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 12 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 13 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 14 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 14 hodinami
Tématické fráze:
kapusta kadeřavá - recepty,
kapusta kadeřavá recepty,
klaso směs,
klaso kostky na čínu,
gnocchi recepty,
klasa na čínu,
spenatovej zavin z bylinkovou omackou,
klaso jako cina
Suroviny:
kapusta,
cibulka jarní,
sůl bylinková,
gnocchi,
olej řepkový
Komentáře (1)