Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prokládaná krkovička

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

12. 7. 2009 00:45

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 057 kJ / 492 kcal
Bílkoviny4,47 g
Tuky33,57 g
Vláknina3,52 g
Cholesterol0 mg
Sodík1 812 mg
Sůl4,50 g
Sacharidy41,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha - různě upravené brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Franibald

21. 4. 2017 14:20

Dnes jsme měli k obědu.Musím říci,že jsem měla z tohoto receptu trochu obavy,nedokázala jsem si představit,jak to bude chutnat.Když jsem ochutnala marinádu,tak mi zrovna moc nechutnala.Ovšem po upečení se ty chutě tak dokonale propojili,že to nakonec byla vynikající mňamka.:yes:

dzungila

7. 9. 2010 19:32

Dadulo, to mě těší!;-) I u nás patří k oblíbeným jídlům.:-)

Dadula

7. 9. 2010 17:11

Dělala jsem a bylo to tak výborné, že mi bylo líto, že toho nebylo víc :-!:-! Já i přítel jsme se olizovali tak dlouho, že jsem musela koupit další krkovičku a zítra budu dělat zase :-8

isindy

30. 4. 2010 23:22

tak jsem to lenošení u receptu nevydržela, jdu marinovat, zítra bude obídek jedna báseň :-p. Díky za inspiraci, věřím, že výsledek bude vynikající....

MrazovaJa

18. 3. 2010 21:05

Vyzkoušeno a nemá to chybu!!! Je to opravdová mňamka!

Eliza

25. 2. 2010 05:45

Nene, Andrejko ;-), to je tvůj recept, zase takové zásadní inovace jsem neprovedla... Díky za něj :-).

JanaDorazinova

24. 2. 2010 09:31

:-p:yes::yes:

dzungila

23. 2. 2010 21:01

Eli, takže vlastně skoro nový recept, co?:-) Jsem ráda, že chutnalo a fotkám tleskám.:yes::-K

Eliza

23. 2. 2010 19:19

Andrejko, dnes došlo na tento recept a je to moc-moc dobré, maso je krásně šťavnaté :-p a přílohu jsem díky své lenosti vyrobila současně - prostě jsem pod maso dala brambory nakrájené na kostičky. A protože jsem měla otevřené pivo :-8, párkrát jsem ho tam při pečení cmrndla, čímž se vytvořila i dobrá šťávička...:-p
Bod jsem ti už poslala s prvním komentářem, takže teď už jen díky a pár obrázků...:-):-K

Eliza

30. 1. 2010 08:57

Určitě :-p. Právě jsem probrala všechny tvoje recepty a fakt mi některé utekly - hlavně ty z léta, to jsem vůbec nebyla na internetu. Takže jsem to napravila, potěšila se s tvými fotečkami a rozšířila stránky svých oblíbených receptů...;-):-K

dzungila

30. 1. 2010 08:50

Eli, tak vyzkoušej.;-) Vím, že při vaření používáš podobné suroviny, takže by ti tahle krkovička určitě chutnala.:-)

Eliza

30. 1. 2010 08:20

Tenhle recept mi totálně unikl :-O a přitom vypadá tak úžasně. :-p:yes: A ty překrásné fotky...
+:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: recepty z krkovice marinada na krkovicku vepřová krkovice prokládaná krkovička recepty krkovička krkovice recept prokládaná vepřová krkovice krkovice recepty recepty z krkovičky krkovička pro přátele marinada krkovicka pokrmy z krkovičky recepty na pokrmy z krkovičky recepty na krkovici recepty s krkovicky recept z krkovicky mňamka z krkovičky krkovice v troubě s brambory prokládáná kotleta recept z krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, slanina anglická, cibule, česnek, olej, kečup sladký, koření grilovací, paprika sušená sladká, vegeta, pepř, kmín drcený, voda

TopRecepty.cz

Prokládaná krkovička

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4811