Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 404 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,60 g |
Tuky | 27,92 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 3,78 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 8,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaná vepřová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qkk3
Moje poznámka
Restovaná vepřová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qkk3
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 2 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 19 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 23 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
LukyRi před 11 minutami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Valis před 1 hodinou
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 1 hodinou
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 1 hodinou
Pečená mrkev
Lucie1001 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
komi.michal před 2 hodinami
Koprová omáčka
Bigharvik před 2 hodinami
Pečený králík podle babičky
janda74 před 2 hodinami
Krůtí na paprice
Bushmann před 3 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka na pánvi,
restovaná panenka,
vepřová panenka příprava,
příprava panenky,
veprova panenka,
příprava vepřové panenky,
připrava panenenky,
vepřová panenka v sojové omáčce,
jak připravit vepřovou panenku,
jak se pripravuje panenka,
panenka na panvi,
jak se připravuje panenka recepty,
panenka restovaná,
panenka priprava,
restovana panenla,
restované vepřové,
veprova panenka s tmavou omáčka,
orestovaná panenka recept,
top recepty vepřová panenka,
recepty veprova panenka
Suroviny:
panenka vepřová,
máslo,
sojová omáčka světlá,
omáčka sojová tmavá,
ústřicová omáčka,
ocet rýžový,
pepř mletý
Komentáře (2)