Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 148 kJ / 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,01 g |
| Tuky | 1,64 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 53,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Stehna osolíme a okořeníme. Všechnu zeleninu očistíme nakrájíme na větší kousky. V tlakovém hrnci rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka opečeme ze všech stran.
Krok 2: Opečené maso vytáhneme. Přidáme kousek másla a vsypeme nejprve cibuli a česnek a po chvíli všechnu zeleninu. Chvíli restujeme, vložíme stehna, zbytek koření a vývar.
Krok 3: Vývaru by mělo být tak do 1/3 zeleniny, pustí dost svojí vody. Na maso položíme kousky másla. Hrnec uzavřeme a od doby, kdy začne syčet, vaříme 15-20 minut, podle velikosti stehen. Po této době necháme hrnec dojít a můžeme podávat.
Zveřejněno 4. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0vG
Moje poznámka
Kuře z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0vG
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 20 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 20 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Haname před 1 hodinou
Sýrové tyčinky
Jitinka před 2 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 4 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 4 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 5 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 5 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 5 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 6 hodinami
Mila kuličky
Marule před 6 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty z tlakáče,
svíčková z tlakace,
kure na paprice z tlakace,
brambory z tlakače
Suroviny:
stehno kuřecí,
brambory,
paprika,
rajče cherry,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
žampióny,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar masový,
libeček,
koření grilovací,
sůl,
olej,
máslo
Komentáře (5)
No, a já si říkal, jaká že je autorka bosorka, když v Kuktovi dokáže vykouzlit takovou nádheru jako je na obrázku