Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 373 kJ / 567 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,13 g |
| Tuky | 11,07 g |
| Vláknina | 21,68 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 984 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 75,92 g |
Postup přípravy
Polévku případně ještě dochutíme solí a nakonec přidáme pažitku. Krok 2: Šunku nakrájíme na jemno, přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme.
Navlhčenýma rukama tvoříme větší knedlíčky, které obalíme v mandlových lupíncích.
Ve vyšším kastrůlku nebo fritéze rozpálíme olej a mandlové knedlíčky usmažíme dozlatova.
Zveřejněno 26. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka se šunkovo-mandlovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9n1
Moje poznámka
Zeleninová polévka se šunkovo-mandlovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9n1
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský kuba
Přidáno před 4 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské brambory
poirotka před 37 minutami
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 3 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 4 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 5 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 6 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 7 hodinami
Tématické fráze:
šunkové knedlíčky do polévky
Suroviny:
celer,
mrkev,
brambory,
žampióny,
kapustičky,
sůl,
pepř,
pažitka,
šunka,
vejce,
pepř,
ořech muškátový,
strouhanka,
mouka hladká,
lupínky mandlové,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)