Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tankistův ďábelský šleh

Hodnocení receptu je 4,3 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 936 kJ /
1 658 kcal
Bílkoviny108,71 g
Tuky125,97 g
Vláknina9,09 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 4,83 g
Sůl11,83 g
Sacharidy20,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky a z ostatních surovin, uděláme marinádu, do které maso naložíme na 24 hodin a dáme do chladu (Hradišťanku nepřimícháváme, použijeme až na druhý den). Krok 2: Pak si rozpálíme trochu oleje a na něj vložíme maso a restujeme ze všech stran, až pustí šťávu. Přidáme Hradišťanku i s nálevem, cibulky a okurky z ní pokrájíme na menší kousky a použijeme, pokud máme rádi hodně ostré i feferon (je v Hradišťance). Krok 3: Dusíme doměkka, pokud je třeba zahustíme trochou kečupu, nebo hořčicí Podáváme s chlebem, rýží, hranolkami, kroketami, každý podle své chuti.

Zveřejněno 5. 6. 2009

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj- Restaurace Valentino

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tankistův ďábelský šleh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ElBm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tankistův ďábelský šleh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ElBm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

k.radulka :-)):-)):-D:yes:

Ježiš no to až udělám tomu mímu tak mě sežere láskou :D :yes::yes::yes:

Hani v Karviné;-)

Jani,kdybych byla blíž, určitě bych navštívila restauraci Valentino:yes: je v Orlové viď:-? určitě je tam z čeho vybírat:yes::yes: +

:-)):yes::-*+

Jani, jak čtu ingredience, tak to musí být opravdu ďábelský šleh :-) To abych si k tomu pořídila i sud piva, aby mi to nespálilo hrdlo:-) Ale to by pak se mnou také šlehlo :-D Bodík!:yes:

Pilotův šleh udělám tátovi - ten lítá ještě pořád...ale aby ho nešlehlo:-)):-))...

Takže to asi bude..."Pilotův ďábelský šleh":-D:-)):-D

Jani, něco podobného dělám, takže uvařím i přesně podle tebe :-p;-):yes: (ale nevím, jak s názvem, manžel byl na vojně u letectva :-D:-D:-D)

Tématické fráze:
ďábelské maso, restaurace hradištanka, ďábelský dort, tatův šleh, dabelsky sleh-recepty, veprový sleh, šleh z kýty, ďábelský vepřový šleh, pridame hradišťanku, valentino dort recept, recept na katúv šleh, katův šleh recept, šleh recept, dabelske veprove maso, www:ďábelský šleh, ďábelský řízek, ďábelské maso s rýží, dabelskyslech, dabalsky dort recept, hradišťanka s veprovym masem

Suroviny:
kýta vepřová, cibule, pepř, hořčice, omáčka čertovská, koření grilovací, sůl, olej chili, vegeta, olej, česnek, směs zeleninová hradišťanka

Přidat fotografie receptu