Tankistův ďábelský šleh

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Vepřové maso 9 názorů

Suroviny

vepřová kýta (plec) asi 1/2 kg
1 střední cibule
1/2 lžičky pepře
1 lžíce hořčice
1 lžíce čertovské omáčky
1/2 lžičky grilovacího koření
1 lžička soli
lžička chilli oleje nebo tekuté chilli
1/2 lžičky Vegety
1 dcl oleje
2-5 stroužků česneku (podle chuti každého)
Hradišťanka
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky a z ostatních surovin, uděláme marinádu, do které maso naložíme na 24 hodin a dáme do chladu (Hradišťanku nepřimícháváme, použijeme až na druhý den).

  2. Pak si rozpálíme trochu oleje a na něj vložíme maso a restujeme ze všech stran, až pustí šťávu. Přidáme Hradišťanku i s nálevem, cibulky a okurky z ní pokrájíme na menší kousky a použijeme, pokud máme rádi hodně ostré i feferon (je v Hradišťance).

  3. Dusíme doměkka, pokud je třeba zahustíme trochou kečupu, nebo hořčicí Podáváme s chlebem, rýží, hranolkami, kroketami, každý podle své chuti.

Poznámka

Zdroj- Restaurace Valentino

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tankistův ďábelský šleh

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: restaurace hradištanka ďábelský dort tatův šleh dabelsky sleh-recepty veprový sleh ďábelské maso šleh z kýty ďábelský vepřový šleh pridame hradišťanku valentino dort recept recept na katúv šleh katův šleh recept šleh recept dabelske veprove maso recept na ďábelský dort dábelský dort recept dabelske nudlicky bramboracky ďabelsky řízek recept ďábelské maso s hranolky dabelske veprove maso s rýží

Zapomněl/a jsem heslo