Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 936 kJ / 1 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,71 g |
Tuky | 125,97 g |
Vláknina | 9,09 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 11,83 g |
Sacharidy | 20,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky a z ostatních surovin, uděláme marinádu, do které maso naložíme na 24 hodin a dáme do chladu (Hradišťanku nepřimícháváme, použijeme až na druhý den).
Krok 2: Pak si rozpálíme trochu oleje a na něj vložíme maso a restujeme ze všech stran, až pustí šťávu. Přidáme Hradišťanku i s nálevem, cibulky a okurky z ní pokrájíme na menší kousky a použijeme, pokud máme rádi hodně ostré i feferon (je v Hradišťance).
Krok 3: Dusíme doměkka, pokud je třeba zahustíme trochou kečupu, nebo hořčicí Podáváme s chlebem, rýží, hranolkami, kroketami, každý podle své chuti.
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tankistův ďábelský šleh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElBm
Moje poznámka
Tankistův ďábelský šleh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElBm
Nejnovější recepty
Pomazánka z balkánského sýra a zakysanou smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Pečená husa se dvěma druhy zelí
Přidáno před 1 hodinou
Lučinový knedlík pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Kaštanové orecchiette
Přidáno před 3 hodinami
Řezy s malinovým krémem a čerstvými malinami
Přidáno před 4 hodinami
Kávové rohlíky (retro)
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Vdolky jako z pohádky: Tradiční pečivo chutná mnohem lépe s jablky. Dodají jim na svěžesti a těsto příjemně zvláční
Chutě Evropy: Ve Francii si musíte dát sytou rybí polévku bouillabaisse, šťavnaté hovězí na víně a slaďoučký crème brûlée
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny bramborové placky
mrazule před 49 minutami
Maďarský perkelt s tarhoňou
romanka1009 před 1 hodinou
Candát pečený na másle
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Boršč z Arbatu
lelka12 před 2 hodinami
Karamelizované kysané červené zelí s brusinkami.
Placak před 3 hodinami
Hospodský zelný salát s cibulkou
Tonja před 4 hodinami
Dýňové zelí
aknedz před 5 hodinami
Nekynuté koláčky
Quincey před 6 hodinami
Gratinované mangoldové řapíky
Tonja před 15 hodinami
Tématické fráze:
ďábelské maso,
restaurace hradištanka,
ďábelský dort,
tatův šleh,
dabelsky sleh-recepty,
veprový sleh,
šleh z kýty,
ďábelský vepřový šleh,
pridame hradišťanku,
valentino dort recept,
recept na katúv šleh,
katův šleh recept,
šleh recept,
dabelske veprove maso,
www:ďábelský šleh,
ďábelský řízek,
ďábelské maso s rýží,
dabelskyslech,
dabalsky dort recept,
hradišťanka s veprovym masem
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
pepř,
hořčice,
omáčka čertovská,
koření grilovací,
sůl,
olej chili,
vegeta,
olej,
česnek,
směs zeleninová hradišťanka
Komentáře (9)