Fritole di Carnevale (Benátské koblihy)
K benátskému karnevalu patří také různé dobroty a pochutiny. Pod názvem Fritoli di Carnevale se skrývají dozlatova usmažené koblížky z kynutého těsta, které jsou plné rozinek. Jejich chuť je opravdu zajímavá.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 557 kJ / 2 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,99 g |
Tuky | 58,78 g |
Vláknina | 27,78 g |
Cholesterol | 626 mg |
Sodík | 665 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 456,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fritole di Carnevale (Benátské koblihy)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nAzR
Moje poznámka
Fritole di Carnevale (Benátské koblihy)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nAzR
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
koblihy recept,
recept na malé koblihy,
recept na koblihy,
koblizky droždí rozinky,
male koblihy,
smazene sladke speciality
Suroviny:
voda,
mléko,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
vejce,
kůra citronová,
rum,
mouka hladká,
rozinky,
droždí čerstvé,
sůl,
cukr písek
Komentáře (3)