Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 995 kJ / 3 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,16 g |
Tuky | 146,92 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 901 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 418,80 g |
Postup přípravy
Je třeba, aby bylo těsto před pečením stále ještě studené.
Hotové koláčky na talíři pocukrujeme.
Zveřejněno 22. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláčky pohodlné hospodyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzjR
Moje poznámka
Koláčky pohodlné hospodyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzjR
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 11 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 12 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 15 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 16 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 6 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 7 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 7 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 7 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 8 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 9 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 10 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 10 hodinami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 11 hodinami
Tématické fráze:
koláč líné hospodyně,
tvarovani kolacu,
zmrzlé koláčky,
studené kynutí,
tzv. líné koláče,
tvarovani koláčku,
koláčky,které kynou v lednici,
buchta líné hospodyně,
tvarování svatebních koláčků,
plneni kolacku,
koláčky které kynou v troubě,
jak se tvaruji kolacky,
jak tvarovat koláčky,
tvarování svatebních koláčů,
babiččiny dvojctihodné koláčky,které kynou v lednici,
koláčky bez plnění,
štrůdl líné hospodině,
plnění kolaču,
tvarovani okraju koláče,
na tvarování koláče
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
voda,
vejce,
máslo,
cukr moučkový,
droždí,
sůl,
marmeláda,
vejce
Komentáře (5)
No, já to vidím spíše na "Buchty líné kuchařky"
Mají čtveratý tvar právě proto, že jsem je před plněním marmelády dost roztlačila a ony se kynutím tiskly jedna k druhé. Příště budu důlek dělat max.pomoučeným držadlem vařečky.
Myslím si, že to jsou jedny z tzv. zmrzlých koláčů, jen místo ve studené vodě kynou v lednici....