Zapečený květák se žampionama
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 456 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,64 g |
Tuky | 36,71 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 38,09 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 6 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 7 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 17 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 18 minutami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 19 minutami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 1 hodinou
Šumavské dalamánky
TAkova uvařila před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 2 hodinami
Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
Simpfe uvařila před 2 hodinami
Nejlepší pudinkáče
EvaZajacova uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Katerina007 uvařila před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Lucie1982 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: zapečený květák zapečený květák s houbami zapeceny kvetak recept kvetak žampionyrecepty zapečená brokolice se žampionama kvetak s houbama smazeny pstruh recept zapečenykvetak s houbami zapečeny květak recepty recept na zapeceny kvetak recepty květk ruzne recepti zapečený plněný pstruh zampionyrecepty.cz zapečeny květak s těstovinami květk zapečen květák co se žamponama recept na testoviny se zampionama
Suroviny: květák, sůl, žampióny, šťáva citronová, máslo, mouka hladká, mléko, vejce, sýr strouhaný
Zapečený květák se žampionama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2jy
0 názorů