Suroviny
Porce: 10 a více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 884 kJ / 3 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,41 g |
Tuky | 126,92 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 329,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oukotě / staročeský závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvq2
Moje poznámka
Oukotě / staročeský závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvq2
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 6 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 6 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 6 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 8 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 8 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 9 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 11 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 11 hodinami
Tématické fráze:
starocesky makovy závin,
staročeský perníkový závin,
ružomberský perník,
oukote pernikove rolády,
kynutý závin povidlový youtube,
starocesky orechovy závin,
perníkový závin oukotě,
youtube ořechový závin,
staročeský závin z perníkového těsta,
závin staroceský s tvarohem,
perníkovy závin,
ruzombersky zavin,
staročeský vánoční makovec,
staročeský závin,
povidlový závin
Suroviny:
mouka hladká,
mouka celozrnná,
cukr moučkový,
vejce,
máslo,
med,
soda jedlá,
koření do perníku,
sůl,
rum,
ořechy mleté,
mléko
Komentáře (3)