Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynzové lečo

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 7. 2009 15:58

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 403 kJ / 1 291 kcal
Bílkoviny56,58 g
Tuky45,15 g
Vláknina44,64 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,50 g
Sacharidy147,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Osobne nemám rada veľmi "mokré" lečo, preto je tam málo paradajok,ale mám rada veľmi "cibuľové", preto tento pomer surovín.

Budem rada, ak si táto obdoba klasického leča získa aj niekoho z Vás!

Podávame s cestovinami, ja obyčajne s haluškami, príp. aj so zemiakmi alebo s čerstvým chlebíkom.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 11. 2011 17:34

:-p:yes::yes:

magdalenka magdalenka

6. 11. 2011 17:33

spagetka::yes:

spagetka spagetka

6. 11. 2011 14:28

Dnes jsme si moc pochutnali na tomto. Musela jsem provést malinké úpravy - neměla jsem brynzu, použila jsem nivu. Mírně jsem ještě připepřila, přidala špetičku tymiánu (k rajčatům a paprikám nám moc chutná) a v závěru se sýrem posypala i čerstvou bazalkou. Přílohou byl čerstvý chlebík pro ostatní, pro mě bez přílohy.
Každopádně moc díky za recept a příště koupím tu brynzu :-p:-p:-p:yes::yes:. Přidám fotky, když tak smáznu;-);-)

aanet3

11. 9. 2010 11:33

lečo miluju a doplněk s brynzou určitě uvařím ,fakt dobrý nápad, valim bulvy:-O.bodík:yes::yes:;-)

Klariska Klariska

11. 9. 2010 11:14

Tohle lečo si v sezoně rajčat vaříme často, podáváme také s těstovinami, jen ta brynza nás nikdy nenapadla...zkusíme ;-):yes:.

magdalenka magdalenka

7. 7. 2009 14:35

Martuška, som veľmi rada, ani mi nebudeš veriť, pretože ak som niekomu povedala, že mi chutí lečo s bryndzou, iba neveriacky krútil hlavou... Takto to robila jedna moja teta. Ale či to bol jej výmysel, alebo sa to robí aj inde, sa už nedozviem...

Marta Marta

7. 7. 2009 14:10

Magdalenko, přesně tak, také nemám ráda, když lečo "plave", ikdyž dnes mi rajčata zrovna pustila více šťávy, vůbec to ale nevadilo, ba naopak, rozpuštěná bryndza dala šťávičce báječný šmrnc, možná už jinak lečo připravovat nebudu, vajíčka nám v něm rozhodně nechyběla, přidala jsem navíc šunku a špetku pepře, rajčata jsem neloupala, šlupky nám nevadí :-). Za recept na báječné lečo posílám bodík :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: lečo leco recept lečo recepty recept-lečo bryndza recepty-leco brynzové bryndza s těstovinami leco s haluskami recept lečo s těstovinami kuchařka lečo brynzove recepty recepty s brynzou recepty se sýrem bryndza co s brynzou zapecena rajcata s testovinou brynzou jak připravit brynzu s haluškami leco s bryndzou plnena cuketa s brynzou jídlo - makky

Suroviny: paprika čerstvá červená, cibule, rajče, olej, sůl, brynza

TopRecepty.cz

Brynzové lečo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wjW1