Špenátová polévka veganská
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 031 kJ / 246 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,96 g |
| Tuky | 13,94 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 7 mg |
| Sodík | 157 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 13,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nadrobno nakrájíme cibuli a orestujeme ji na olivovém oleji.
Krok 2: Poté přidáme špenát a zalijeme 1 litrem vody.
Krok 3: Vaříme maximálně 5 minut.
Krok 4: Přidáme 2 pl smetany, podrcený česnek, osolíme a opepříme.
Krok 5: Nyní můžeme polévku rozmixovat ponorným mixérem a zázrak je hotový.
Zveřejněno 20. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová polévka veganská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ak8p
Moje poznámka
Špenátová polévka veganská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ak8p
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 11 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 13 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 14 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 15 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 3 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 4 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 6 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 6 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 6 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 7 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 7 hodinami
Tématické fráze:
veganska polevka,
špenatova polévka - top recepty,
špenátová polévka recept,
špenátová polevka bez smetany,
listová špenátpvá polevka,
listová špenátová polévka,
recept na listovou špenátovou polévku
Suroviny:
špenátové listy,
cibule,
česnek,
smetana,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (1)