Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ricottový koláč bez korpusu

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 10. 2018 15:32

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 627 kJ / 4 691 kcal
Bílkoviny155,48 g
Tuky297,23 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 2,56 g
Sodík 1,27 g
Sůl2,93 g
Sacharidy346,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

15. 10. 2018 18:10

Alzbetina Prk.: No je to myšleno tak, že z ricotty nebo tvarohu se běžně dělá náplň, která se nalije na korpus. Zde je vlastně náplň zahuštěná trochou mouky. takže je to pohromadě. Nemám to ze své hlavy, recept je z televize od známé americké kuchařky, tak jsem název tak napsala.

Alzbetina Prk.

15. 10. 2018 11:03

Koláč vypadá moc pěkně, jen nějak nerozumím, proč se jmenuje "bez korpusu", když na fotce vidíme pěkný, velký korpus? :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ricottový koláč ricotový koláč tvarohový koláč bez mouky kolac z ricotty bez mouky korpus na koláč ricottovy koláč recept ricottový dezert s čokoládou ricotovy moucnik ricottový koláče rikottovy koláč zdravy riccotovy kolac kolac z ricoty bez mouky kolac korpus ricotovy koláč s ovocem ricottovy moucniky tvarohovo rikotovy koláč ricotový koláč bez korpusu ricottovy pohar ricotový koláš koláč bez mouky a cukru

Suroviny: máslo, cukr, cukr vanilkový, vejce, sýr ricotta, mouka polohrubá, kypřící prášek

TopRecepty.cz

Ricottový koláč bez korpusu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LyGr