Variace na francouzské brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 054 kJ / 2 881 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,60 g |
| Tuky | 254,00 g |
| Vláknina | 5,30 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 5,99 g |
| Sůl | 14,65 g |
| Sacharidy | 48,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na francouzské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l4Vg
Moje poznámka
Variace na francouzské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l4Vg
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 4 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 5 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 5 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 6 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 7 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 10 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 11 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 11 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 12 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 12 hodinami
Tématické fráze:
francouzské brambory recept,
francouzské brambory,
francouzské brambory recept ze syr.brambor,
brambory,
recept na francouzské na brambory,
recept na francouzské brambory,
bramborove variace,
francouské brambory recepty,
recept francouzske brambory,
top recepty francouzské brambory
Suroviny:
brambory,
párky dietní,
slanina anglická,
sýr eidam,
vejce,
restovaná cibulka,
olej,
pepř,
mléko
Komentáře (1)