Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 692 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,00 g |
Tuky | 49,95 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 2,76 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 21,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěné skelety, drůbeží játra, srdce a žaludky dáme vařit s novým kořením, bobkovým listem a pepřem do slané vody.
Krok 2: Zvlášť dáme vařit na kostičky nakrájenou mrkev.
Krok 3: Maso obereme z kostí, vnitřnosti nakrájíme.
Krok 4: Zahustíme např světlou hotovou jíškou, přidáme kyšku a dochutíme octem a solí.
Zveřejněno 9. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pajšl - nepajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YPDK
Moje poznámka
Pajšl - nepajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YPDK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 23 minutami
Okurková limonáda
Přidáno před 1 hodinou
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 17 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecká musaka
Olina3 před 27 minutami
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 34 minutami
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 1 hodinou
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 10 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 11 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 12 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 13 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 13 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 14 hodinami
Tématické fráze:
pajšl z králíka,
pajšl od babičky,
pajšl recept,
pajšl,
recept na pajšl,
králičí pajšl,
pajšl drůbežích,
drůbeží pajšl,
pajšl z drobů,
králík pajšl,
pajšl z králíka recept,
pajšl drubežih,
plíčky z králíka,
recept na pajšl z králíka,
recept na kraličí pajšl,
recepty pajsl z králíka,
recepty pajšl,
pajsl z jatry,
drubeží pajšl na smetaně,
kuřeci pajšl z drobů
Suroviny:
skelet kuřecí,
játra drůbeží,
srdce drůbeží,
žalůdky drůbeží,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
mrkev,
jíška,
kyška,
ocet,
sůl
Komentáře (6)
Pajšl od mé babičky byla naprostá delikatesa.....
Jana Dorazinová-Remková: Práve kuracia pečeň tam vytvára "pľúckovú" chuť. Verte mi, práve sme dojedli.
bofinka: V Maďarsku sme si dali držkový guláš a podávali ho cestovinou.