Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 692 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,00 g |
Tuky | 49,95 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 2,76 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 21,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěné skelety, drůbeží játra, srdce a žaludky dáme vařit s novým kořením, bobkovým listem a pepřem do slané vody.
Krok 2: Zvlášť dáme vařit na kostičky nakrájenou mrkev.
Krok 3: Maso obereme z kostí, vnitřnosti nakrájíme.
Krok 4: Zahustíme např světlou hotovou jíškou, přidáme kyšku a dochutíme octem a solí.
Zveřejněno 9. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pajšl - nepajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YPDK
Moje poznámka
Pajšl - nepajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YPDK
Nejnovější recepty
Cuketová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 15 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 17 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 18 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka s libečkem
Dokonalost před 14 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
zlataaak před 3 hodinami
Játrová omáčka
Wenaneta před 3 hodinami
Cuketové placičky
kimil před 5 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 13 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 16 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 17 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 19 hodinami
Tématické fráze:
pajšl z králíka,
pajšl od babičky,
pajšl recept,
pajšl,
recept na pajšl,
králičí pajšl,
pajšl drůbežích,
drůbeží pajšl,
pajšl z drobů,
králík pajšl,
pajšl z králíka recept,
pajšl drubežih,
plíčky z králíka,
recept na pajšl z králíka,
recept na kraličí pajšl,
recepty pajsl z králíka,
recepty pajšl,
pajsl z jatry,
drubeží pajšl na smetaně,
kuřeci pajšl z drobů
Suroviny:
skelet kuřecí,
játra drůbeží,
srdce drůbeží,
žalůdky drůbeží,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
mrkev,
jíška,
kyška,
ocet,
sůl
Komentáře (6)
Pajšl od mé babičky byla naprostá delikatesa.....
Jana Dorazinová-Remková: Práve kuracia pečeň tam vytvára "pľúckovú" chuť. Verte mi, práve sme dojedli.
bofinka: V Maďarsku sme si dali držkový guláš a podávali ho cestovinou.