

Rychlá špenátová omáčka
Doba přípravy: 25nim. 2 porce Bezmasá jídla 10 názorů
Suroviny
- 300 g špenátový protlak
- 5 stroužků česnek
- sůl podle své chuti
- 20 g másla
- 1 dl vody
- Bramborová kaše:
- 300 g brambor
- 50 g másla
- 1 dl mléka
- sůl do brambor 1/2 čl
- Příloha:
- 2-3 natvrdo uvařená vajíčka
Postup přípravy receptu
Najskôr si uvaríme zemiaky a s maslom a mliekom ušlaháme zemiakovú kašu, potom si pripravíme špenát, na masle si opražíme pretlačený cesnak a pridáme pretlak a vodu, prevaríme osolíme.
Pridáme za dve plné polievkové lyžice zemiakovej kaše a znovu prevaríme, špenát sme tak zahustili a môžeme podávať so zemiakmi a vajíčkami.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Ohodnoťte recept: Rychlá špenátová omáčka
-
Mandala
-
jů,to je hezky nazdobeno...
-
Dík Janičko,možná si to už videla:)))díky všem...
-
-
No to nemá chybu!! Koukám na to, jak puk!! Ta kaše vypadá, jako krém z másla. Bezva!!
-
+5
-
Moc hezky to vypadá
-
Bilkovai,chýbala mi tam farba,tak som to pizdobila ,domácím pretlakom,nie je to kečup,ale nám to chutilo..
-
Pěkná, veselá fotka. Kaši miluju, špenát taky, akorát mi tam nesedí ten kečup. V kombinaci se špenátem....nevím, nevím. Ale možná se mýlím
-
Tak to je tedy hodně efektní.Opravdu k nepřehlédnutí.Pěkné.