Rychlá špenátová omáčka

Danculka Kuchařka:

Doba přípravy: 25nim. 2 porce Bezmasá jídla 10 názorů

Dobrú chuť!
58
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Suroviny

300 g špenátový protlak
5 stroužků česnek
sůl podle své chuti
20 g másla
1 dl vody
Bramborová kaše:
300 g brambor
50 g másla
1 dl mléka
sůl do brambor 1/2 čl
Příloha:
2-3 natvrdo uvařená vajíčka
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Najskôr si uvaríme zemiaky a s maslom a mliekom ušlaháme zemiakovú kašu, potom si pripravíme špenát, na masle si opražíme pretlačený cesnak a pridáme pretlak a vodu, prevaríme osolíme.

  2. Pridáme za dve plné polievkové lyžice zemiakovej kaše a znovu prevaríme, špenát sme tak zahustili a môžeme podávať so zemiakmi a vajíčkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rychlá špenátová omáčka

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo