Mont Blanc - dezert z jedlých kaštanů

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Doba přípravy: cca 40 minut 4 porce Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry 2 názory

Suroviny

250 g vyloupaných kaštanů
300 ml mléka
100 g cukru
2 lžíce kakaa
1 lžíce rumu
vanilkový lusk
šlehačka k podávání
strouhaná čokoláda na posyp
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kaštany asi 10 minut povaříme a nastrouháme. Zalijeme mlékem, přidáme vnitřek vanilky
    a vaříme 20 minut. Přidáme cukr, rum, kakao a rozmixujeme tyčovým mixérem dohladka.

  2. Naplníme 4 malé skleničky. Necháme 2 hodiny v ledničce uležet, pak ozdobíme ušlehanou šlehačkou a posypeme čokoládou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 27 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mont Blanc - dezert z jedlých kaštanů

Tématické fráze: babovka s jedlych kastanu

Zapomněl/a jsem heslo