Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s kečupem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZB7
Moje poznámka
Květák s kečupem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZB7
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 9 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 33 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 34 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 5 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s kečupem,
rychlá večeře z květáku,
zapečený květák s česnekem,
květák k večeři,
večeře z květáku,
kvetak večeře,
zapečený květák se sýrem a kečupem,
kvetak na veceri,
květák v sýr,
rychlá večeře květák,
květák,
květák s kečupem a sýrem,
květák recepty,
kvetak rychla vecere,
recepty z kvetaku a syru,
kvetak podle rychliho,
rychlá večeře z květáku,
zapečený květák kecup,
rycglá večeřez květáku,
květák zapečený s česnekem
Suroviny:
květák,
cibule,
česnek,
kečup sladký,
petrželka,
sůl,
pepř,
sýr tvrdý
Komentáře (3)