Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák na česneku s uzeným masem

V létě je květák v kuchyni velmi používanou a oblíbenou surovinou. Mnoho pokrmů lze připravit tak, že květák zpracujeme syrový. Přípravu jídla sice o pár minut prodloužíme, ale chuť zůstane, protože ji nevylouhujeme do vody.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

7. 9. 2023 16:51

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 089 kJ / 499 kcal
Bílkoviny42,04 g
Tuky30,65 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

8. 9. 2023 19:44

Anna Kocikova: děkuji, :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 9. 2023 18:11

Romanko,takovou kombinaci surovin by mě nenapadlo zkusit:-8Chutnalo by mi:-K

RubyRom RubyRom

8. 9. 2023 08:03

Marie Svarcova: moc děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 9. 2023 06:38

:-)<3:yes::yes: dobrý nápad a určitě to také moc dobré, pěkně jsi to vymyslela - určitě zkusím :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, cibule, česnek, olej, maso uzené, sůl, pepř mletý, petrželka

TopRecepty.cz

Květák na česneku s uzeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJpjZ