Nugát ze sušeného mléka

RH-12 Kuchař: RH-12

Doba přípravy: 2 hodiny Cukroví , Nepečené 0 názorů

Suroviny

250 gramů cukru moučky - může být i více
800 gramů másla
800 gramů sušeného mléka
5 polévkových lžic kakaa podle chuti a barvy
100 ml rumu i více, dle potřeby
Poleva:
250 ml tuku Iva
dvě 200 g čokolády na vaření.
.
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cukr, máslo, sušené mléko, rum - vše smícháme a uděláme těsto. Těsto rozdělíme na dvě části, do jedné poloviny dáme kakao a vytvoříme hnědé těsto.

  2. Hnědé těsto rozetřeme na plech, na to bílé těsto, pak polevu a vše je hotovo. Necháme ztuhnout a krájíme na 2×2 cm malé kousky.

  3. Vrstvit je lepší když je těsto vláčné, řídké necháme ztuhnout, pak dáme další vrstvu.

Poznámka

Dobrou chuť přeji, to u nás dlouho nevydrží :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 71 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Nugát ze sušeného mléka

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: recepty ze sušeného mléka susene mleko recepty poleva ze sušeného mléka nugát recept recept sušené mléko sušené mléko recept recepty ze sušeného sušeného mléka recept ze sušeného mléka susene mleko cukroví recept na nugát cukroví ze sušeného mléka recepty ze sušené mléko recept ze sušeného mleko bila poleva ze sušeného mléka sušené mléko, cukr, máslo recepty zo suseneho mlieka nugát cukroví se sušeným mlékem poleva ze sušeného z mléka recepty sušené mléko v receptech